Marian Râlea, în China, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Wuzhen

De: Cristiana Trifu / 21.11.2018, 17:18
Marian Râlea, în China, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Wuzhen
Îndrăgitul actor Marian Râlea a ajuns, recent, pentru a doua oară în China, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Wuzhen. În călătoria sa, acesta nu a renunţat la căciula de oltean, pe care o poartă personajul său – Vasile Boască (Sile) în serialul “Fructul oprit” de la Antena 1.

Luna trecută, Marian Râlea a ajuns pentru a doua oară în China. Alături de colegii săi de la Teatrul Radu Stanca Sibiu, el a mers pentru a pune în scenă spectacolul “Aşteptându-l pe Godot”. Aceştia au avut trei reprezentaţii ale piesei de teatru, fiind răsplătiţi de public cu ropote de aplauze. “A fost un mare succes. Am jucat de trei ori spectacolul într-o săptămână. De fiecare dată am avut parte de o sală arhiplină”,povesteşte Marian Râlea.

Îndrăgitul actor, care îl înterpretează pe Sile Boască în “Fructul oprit”, nu a renunţat nici la căciula sa de oltean. “Ceea ce m-a bucurat cel mai tare a fost că mi-am luat căciula cu mine. Am filmat diverse momente, prin care am încercat să transmit le Linei (personaj interpretat de Adriana Trandafir în serial) şi celor de acasă ce făceam eu acolo”, spune Marian Râlea.  Imaginile realizate în China vor putea fi urmărite în episodul 13 al noului sezon “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza, în această seară, de la ora 20.00.