Marian Râlea, principe în “Las Fierbinţi”

Apropo.ro / 21.03.2013, 09:00
Marian Râlea, principe în “Las Fierbinţi”
Săptămâna aceasta “Las Fierbinţi” are parte de o apariţie cu totul şi cu totul specială: Marian Râlea va surprinde cu o participare de excepţie în serialul de la Pro Tv şi va aduce mult umor şi culoare întâmplărilor din Fierbinţi. Cu un costum pestriţ, Marian Râlea devine Principele şi va agita spiritele în sat, unde este adus de nimeni alta decât Aspirina (Mirela Oprişor).

Aspirina îi mărturiseşte lui Firicel (Cuzin Toma) că l-a găsit pe acesta în Gara de Nord, de unde intenţiona să plece către castelul Peleş. Povestea ciudatului necunoscut care ajunge în Fierbinţi este cât se poate de nebunească: acesta susţine că îl cheamă Nicolae Radu Duda şi că este adevăratul moştenitor al României, nepotul Marthei Bibescu, dar care a avut ghinionul că la naştere să fie schimbat în maternitate de către Harald, regele Norvegiei.

Las Fierbinti

Acum îşi doreşte să ajungă în Spania pentru a sta de vorbă cu regele Juan Carlos şi crede că cineva vrea să îl otrăvească. Intrigată de toată această poveste nebunească şi convinsă că acesta are ceva de valoare asupra sa, Aspirina cere ajutorul lui Firicel şi lui Celentano (Adrian Vancica) pentru a-l atrage în cursa pe aşa-zisul moştenitor. De aici şi până la o curată nebunie nu mai este decât un pas şi ce se va întâmpla când în poveste vor fi implicaţi şi poliţistul Robi (Leonid Doni) şi primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) telespectatorii Pro Tv vor afla diseară, de la 20.30 în „Las Fierbinţi”.

Marian Ralea

Şi tot atunci, Giani (Costi Diţă) se îndrăgosteşte. Cea care îi fură inima este fata unui sătean, care se întoarce de la facultate, iar Giani este cucerit şi topit după ea. Văzând pericolul, Bobiţă (Mihai Bobonete) îşi propune să facă tot posibilul să nu-l piardă din gaşca pe Giani, că doar a văzut el ce se întâmplă cu şmecherii când se aşează la casa lor. Zis şi făcut! Bobiţă încearcă să îi atragă de partea sa pe Dorel (Mihai Rait Dragomir), Geanina (Anca Dumitra) şi chiar pe tatăl fetei, născocind tot felul de scenarii care să-l îndepărteze pe prietenul său de cea care i-a furat inima.