Marian Vanghelie: „Peste 10 ani, voi fi cel mai puternic in Romania”

Apropo.ro / 15.05.2009, 10:43
Marian Vanghelie:
Vanghelie este sigur de victoria lui Geoana la alegerile prezidentiale, dar nu va candida pentru presedintia PSD

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului "Gandul", ca nu va candida la sefia partidului daca Mircea Geoana va castiga alegerile prezidentiale, dar va fi "cu mana pe scaunul presedintelui".

Intrebat daca va candida pentru functia de presedinte al PSD in cazul in care Mircea Geoana va merge la Cotroceni, Vanghelie a raspuns: "Nu, am 40 de ani si mai am de asteptat, dar voi fi cu mana pe scaunul presedintelui, adica voi fi foarte aproape. (…) In sensul pozitiv. Functia mea va fi foarte aproape de presedintele partidului, nu cea de presedinte, pentru ca cred ca mai am niste lucruri de adaugat. Experienta este si ea necesara si ma si ajuta varsta sa nu ma grabesc".

Intrebat daca se vede intr-un tandem Geoana-Vanghelie ca presedinte si premier, liderul PSD Bucuresti a raspuns: "Acum nu ma vad. Dar peste zece ani ma vad in orice pozitie. Luati-ma in calcul atunci. Acum nu ma grabesc. Dar in acest interval, uitandu-va pe harta Romaniei, puteti fi sigur ca pot ocupa orice tip de pozitie".

Citeste integral interviul cu Marian Vanghelie, pe gandul.info

Â