Marian Vanghelie, vacanta de 120.000 de euro pentru „amanta” Oana Mizil (Poze)

Apropo.ro / 18.01.2012, 11:30
Marian Vanghelie nu mai ascunde relatia pe care o are cu Oana Mizil, motivand ca este separat de sotia sa. Recent, cei doi au avut parte de o vacanta de 120.000 de euro, in Franta.

Primarul sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie are o relatie de amor cu deputata PSD Oana Mizil.

Cei doi isi petrec timpul impreuna, inclusiv vacantele scumpe. Marian Vanghelie argumenteaza fapta sa declarand ca este divortat de sotia lui, de care il mai leaga doar copilul.

GALERIE FOTO

vila lux

Vila are piscina interioara

„Relatia mea cu Oana este foarte naturala si normala! Ceea ce dumneavostra nu stiti este ca atat eu, cat si doamna Oana suntem liberi in acest moment. Nu trebuie sa anuntam public in ce fel suntem liberi sau nu. In continuare relatia nostra o sa fie discreta„, declara Vanghelie.

„Tot ce pot sa va spun este ca de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului si a tuturor problemelor, eu si sotia mea nu mai avem o relatie asa cum am avut in ultimii 28 de ani. Am stabilit ca relatia noastra trebuie sa existe doar pentru educatia copilului”, a mai declarat Marian Vanghelie pentru „CanCan Tv”, de la Kanal D.

Marian Vanghelie a mai declarat ca ambii soti stiu de relatia lor.

vila lux

Vila de lux unde au stat cei doi

Oana Mizil este casatorita cu un om de afaceri libanez, Jamil Tohme, care ii este alaturi din 1997.

Deputata nu recunoaste relatia cu primarul sectorului 5, ba mai mult o amuza speculatiile din presa, desi cei doi au fost fotografiati impreuna, tinandu-se de mana.

Pentru vacanta din Franta, de la Megeve, un loc exclusivist si scump, Marian a inchiriat o vila in care au stat alaturi de familia ei. 80.000 de euro a platit primarul sectorului 5 pentru o saptamana de vacanta. Restul de bani fiind cheltuiti pe distractie, bauturi si mancare.

vila lux

Dormitor din vila de vacanta unde a stat Vanghelie

Vila inchiriata de Marian, Chalet Indigo, din Alpii Francezi, este una de lux, este situata la baza partiei, iar clientii au la dispozitie bucatar si personal care ii serveasca.