Marica a înscris pentru Sahtior

Apropo.ro / 01.08.2004, 13:26
Marica a înscris pentru Sahtior
Atacantul Ciprian Marica a înscris un gol în partida pe care echipa sa, Șahtior Donețk, antrenata de Mircea Lucescu, a cîștigat-o, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul 3-0, în fața formației Metalurg Donețk, în etapa a patra a campionatului Ucrainei. Marica a

Atacantul Ciprian Marica a înscris un gol în partida pe care echipa sa, Șahtior Donețk, antrenata de Mircea Lucescu, a cîștigat-o, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul 3-0, în fața formației Metalurg Donețk, în etapa a patra a campionatului Ucrainei.

Marica a deschis scorul în minutul 58, celelalte goluri ale echipei sale fiind înscrise de Matuzalem ’60 și Aghahowa ’89.

Jucatorii Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Raț și Ciprian Marica au evoluat pe toata durata partidei la echipa pregatita de Mircea Lucescu, în timp ce Daniel Florea nu a fost inclus în lotul pentru aceasta partida.

În campionatul Elveției, atacantul Viorel Moldovan a fost titular în partida pe care echipa sa, Servette Geneva, a pierdut-o, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în fața formației FC Basel, în etapa a treia a competiției. Moldovan a fost înlocuit în minutul 76 al partidei, cu Lombardo.

Mediafax