Marica a inscris un gol „de zahar”

Apropo.ro / 29.11.2007, 14:00
Marica a inscris un gol
Cotidianul german Bild a scris ca atacantul Ciprian Marica a inscris un gol "de zahar" in meciul VfB Stuttgart - Glasgow Rangers
Cotidianul german Bild a scris ca atacantul Ciprian Marica a inscris un gol "de zahar" in meciul VfB Stuttgart – Glasgow Rangers, scor 3-2, din etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor, aducand victoria echipei sale.

"Punctul culminant a fost golul lui Marica. Magnin a centrat de pe flancul stang, iar romanul a lovit mingea corect, din zece metri: 3-2. Un gol de zahar si prima victorie pentru VfB", a scris Bild.

"Marica aduce prima victorie pentru VfB", a titrat Kicker.

Televiziunea Sport 1 a anuntat ca "Marica asigura succesul lui VfB". "Cu un gol de vis, Marica a adus prima victorie in Liga Campionilor pentru echipa sa. Romanul a asigurat succesul cu o lovitura senzationala in minutul 86", a precizat sursa citata.

Ciprian Marica a declarat ca se simte foarte norocos ca a marcat golul victoriei. "Sunt foarte bucuros, dar in acelasi timp deranjat de faptul ca nu am jucat si pana acum ca in meciul cu Rangers. Ma simt foarte bine ca am marcat, dar cel mai important este ca am jucat din nou ca o echipa", a spus internationalul roman.