Marica transferat la Sahtior Donetk

Apropo.ro / 09.03.2004, 10:14
Marica transferat la Sahtior Donetk
Atacantul formației Dinamo București, Ciprian Marica, a fost transferat la formația Șahtior Donețk, a anunțat, luni, site-ul oficial al gruparii ucrainene. Porivit sursei citate, internaționalul dinamovist va semna un contract pe cinci ani cu

Atacantul formației Dinamo București, Ciprian Marica, a fost transferat la formația Șahtior Donețk, a anunțat, luni, site-ul oficial al gruparii ucrainene.

Porivit sursei citate, internaționalul dinamovist va semna un contract pe cinci ani cu formația pregatita de germanul Bernd Schuster, la care mai evolueaza fundașii români Daniel Florea, Razvan Raț și Flavius Stoican.

Transferat pentru ca nu a acceptat prelungirea contractului

FC Dinamo a dat publicitații, luni, un comunicat, în care precizeaza ca atacantul Ciprian Marica nu a acceptat condițiile propuse de gruparea dinamovista pentru prelungirea contractului și ar putea fi transferat la echipa ucraineana Șahtior Donețk

Prezentam integral conținutul comunicatului publicat pe site-ul oficial al clubului dinamovist:

„Atacantul Ciprian Marica, aflat sub contract cu FC Dinamo București, ar putea fi transferat la clubul ucrainean Șahtior Donețk. Fotbalistul dinamovist, caruia i s-a facut o oferta pentru prelungirea contractului în curs pîna la 4 ani și jumatate, nu a acceptat condițiile propuse de FC Dinamo. Cu acordul conducerii tehnice a echipei, FC Dinamo și-a aratat disponibilitatea unui transfer avantajos clubului și jucatorului. Ciprian Marica nu a fost prezent la antrenamentele echipei, programate astazi (n.r. – luni), la Saftica, și urmeaza sa efectueze vizita medicala la Șahtior Donețk”, se arata în comunicatul FC Dinamo.

Nicolae Badea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca gruparea dinamovista va primi, pentru transferul atacantului Ciprian Marica la formația ucraineana Șahtior Donețk , suma de 1,8 milioane de dolari.

„Banii vor fi virați într-o singura tranșa, în cursul acestei saptamîni, pentru a se putea definitiva transferul. Dinamo va încasa cinci la suta dintr-o eventuala revînzare a jucatorului. Procentul este mic, dar important este ca exista”, a declarat Badea.

Mediafax