Marijuana a „ucis-o” pe Dana

Apropo.ro / 22.11.2008, 18:30
Drama Marijuanei a devenit subiect de cancan o data in plus, cand cantareata a clacat incercand sa demonstreze ca si-a refacut viata

Desi s-a retras din peisajul muzical, Marijuana nu profita de timpul liber pentru a se relaxa, ci lupta din rasputeri sa-si aduca viata pe linia de plutire, mai ales de cand a devenit mama.

Dana Coteanu alias Marijuana se afla in prezent sub supraveghere medicala, urmand un tratament pentru a scapa de dependenta de droguri. In ultimul timp, drama Marijuanei a devenit subiect de cancan o data in plus, cand cantareata a clacat in prime time, incercand sa demonstreze ca este stapana pe sine.

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta de pe 20 noiembrie, Dana a devenit incoerenta si a fost la un pas sa se prabuseasca in timp ce telespectatorii si echipa de la "Happy Hour" o priveau ingroziti. Comportamentul ei, pe care gurile rele l-au pus pe seama consumului de droguri, se poate explica prin faptul ca Marijuana se afla inca sub tratament, iar in ziua respectiva isi facuse analize de sange.

Marijuana la

In emisiunea de ieri, monologul lui Catalin Maruta a fost dedicat editiei precedente "Happy Hour", cand Marijuana a socat live prin atitudinea ei. Vezi clipul!

Marijuana nu este la prima aparitie in emisiunea lui Maruta, asa cum nu apare pentru prima data in ipostaze socante. Cantareata a mai venit la PRO TV, batuta crunt, sa povesteasca prin ce calvar trece din cauza tatalui ei. Acesta o lovise cu bestialitate pe Dana pentru ca o banuia ca se drogheaza si pentru ca nu a avut grija de fiica ei, preferand sa plece la strand.

La randul ei, Dana si-a invinovatit tatal pentru toate problemele emotionale pe care ea le-a intampinat in ultimul timp.

Tatal Danei a reactionat la declaratiile cantaretei si a vorbit deschis despre problemele pe care le are cu fiica sa, in direct, prin telefon, la "Happy Hour".

Vezi clipurile cu scandalul live dintre Marijuana si tatal ei:

Â