Marilena Chelaru a făcut infarct – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.04.2018, 10:49
Marilena Chelaru a făcut infarct - FOTO
Îndrăgita actriţă Marilena Chelaru a reuşit să slăbească foarte mult într-o perioadă destul de scurtă de timp şi a dezvăluit ce a determinat-o să adopte un stil de viaţă sănătos şi ce o motivează în continuare.

Actriţa susţine că ajunsese să aibă probleme destul de grave de sănătate din cauza kilogramelor în plus, motiv pentru care pur şi simplu şi-a impus să urmeze un stil de viaţă sănătos.

Îndrăgita actriţă, Marilena Chelaru, a trecut prin clipe dramatice din cauza unor grave probleme la inimă. Actriţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Marilena Chelaru spune că un miracol a salvat-o. 

Actriţa Marinela Chelaru a slăbit vizibil: “Pierd cam 5 kilograme pe săptămână cu peşte şi brânză”

„Imi vine sa plang, mi-e mila de mine. Inimioara mea a luat-o razna in somn. Nu mai puteam sa mai respir. Nu mai puteam sa merg, nu m-am suparat cu nimic. Am stat la spital in prima parte o saptamana sau doua pentru o investigatie. Dupa Paste am mers iar la spital. Mi-au spus ca trebuie sa ma operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror in cap. Le multumesc medicilor. Cand mi-a spus ca sunt riscuri mi s-a facut rau. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operatia a durat sase ore jumatate”, a spus Marilena Chelaru, dupa problemele pe care le-a avut. potrivit stirilekanald.ro.

Actriţa Marilena Chelaru şi soţul ei s-au căsătorit în urmă cu 37 de ani şi, deşi nu a fost totul roz în viaţa lor, cei doi au trecut peste probleme, pentru că s-au iubit foarte mult.