Marilyn Manson la BÂ’ESTIVAL 2007!

Apropo.ro / 08.05.2005, 16:44
Marilyn Manson la BÂ’ESTIVAL 2007!
In zilele de 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment va organiza in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti primul festival romanesc dupa exigente internationale, BÂ’ESTIVAL: mai multe scene, mai multi artisti internationali si mult mai multa distractie! Unul dintre headlinerii


In zilele de 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment va organiza in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti primul festival romanesc dupa exigente internationale, BÂ’ESTIVAL: mai multe scene, mai multi artisti internationali si mult mai multa distractie!

Unul dintre headlinerii BÂ’ESTIVAL-ului va fi nimeni altul decat Marilyn Manson, vedeta rock autoproclamata „Anticrist-ul Superstar”! Indiscutabil una dintre cele mai celebre si mai controversate aparitii din lumea showbiz-ului, Marilyn Mason a reusit sa-si atraga milioane de fani din randul publicului tanar, spre nemultumirea politicienilor conservatori si a parintilor ingrijorati.

Pe numele lui adevarat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiratie pentru alegerea pseudonimului pe actrita Marilyn Monroe si pe criminalul in serie Charles Manson, considerati in America drept cea mai iubita si, respectiv, cea mai detestata persoana.

Considerat de fani un militant pentru libertatea de exprimare, dar denuntat de restul lumii, Marilyn Manson si-a asigurat pozitia in fruntea topurilor bazandu-se pe show-uri controversate, versuri scandaloase si, evident, o muzica bine produsa.

A debutat in 1994 cu „Portrait of an American Family”, captand atentia industriei in 1995, cu un cover dupa Eurythmics, „Sweet Dreams (Are Made of This)”, inclus pe EP-ul „Smells Like Children”. In 1996 si-a consolidat pozitia cu albumul „Antichrist Superstar”, apoi au urmat „Mechanical Animals” (1998), „Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death)” (2000) si „The Golden Age of Grotesque” (2003). La sfarsitul lui 2004, Marilyn Manson a lansat „Lest We Forget”, o colectie best-of, incluzand si un cover dupa piesa „Personal Jesus” a trupei Depeche Mode.

B’ESTIVAL

In prezent, controversatul star rock lucreaza la cel de-al saselea album de studio, „Eat Me, Drink Me” care va aparea in cursul acestui an.

In ultimii ani, mii de romani au ales Ungaria sau Serbia ca destinatii de mini-vacante: festivalurile din jurul Romaniei (Sziget sau Exit) au reprezentat puncte de atractie pentru tinerii (si chiar mai putini tinerii) care isi doreau cateva zile de distractie fara limite si o portie sanatoasa de show-uri cu artisti internationali. Ei bine, vara viitoare vom avea toate motivele sa ramanem in tara, pentru ca Emag!c Entertainment a pregatit pentru 2007 un festival… de-a dreptul bestial!

In zilele de 30 iunie si 1 iulie va avea loc in Romania primul festival dupa exigente internationale: pe parcursul a doua zile, nu mai putin de 20 de nume, artisti de renume mondial alaturi de trupe autohtone, vor zgudui scena de la „B-ESTIVAL”, un eveniment organizat de Emag!c Entertainment cu sprijinul Romexpo! „B-ESTIVAL”-ul se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, unde se va construi o scena principala (cel putin la fel de impunatoare ca cea de la Depeche Mode), se vor amenaja tribune, o scena secundara pentru rock alternativ, precum si un cort Silent Disco. Locatia festivalului va include locuri de parcare si va putea gazdui peste 40.000 de oameni pe parcursul celor doua zile de B-ESTIVAL!

„B-ESTIVAL va fi primul festival romanesc non-liniar care va beneficia de cativa dintre cei mai in voga artisti internationali. In acelasi spatiu si in acelasi timp se vor desfasura concerte diferite, astfel incat spectatorii sa-si poata alege show-ul favorit, mutandu-se de la o scena la alta. Dupa Depeche Mode, Shakira si Duran Duran, in 2007 – cand Bucurestiul va deveni oficial o capitala a Uniunii Europeane, vom oferi publicului roman un festival de talie europeana!” a declarat Laura Coroianu, director executiv Emag!c Entertainment.

Mai multe detaliile privind artistii participanti si pretul biletelor vor fi comunicate in curand.

Tags: