Marilyn Manson, la un pas să-și piardă urechea stângă într-o bătaie

De: Gabriela Voicu / 17.12.2012, 10:30
Cântărețul Marilyn Manson a fost implicat într-o bătaie care aproape că l-a lăsat fără o ureche.

Cântărețul Marilyn Manson (43 de ani) a fost la un pas să rămână fără o ureche, în timpul unui scandal violent.

Manson a postat pe Twitter că s-a bătut cu cineva și s-a lovit de o masă din sticlă, deși nu este sigur dacă el a căzut peste masă sau dacă aceasta a fost aruncată după el.

„Am fost lovit de o masă din sticlă într-o luptă foarte periculoasă. Am ieșit învingător, dar am avut nevoie de 24 de copci pentru ca urechea mea să nu devină Van Goth”, a scris artistul.

Formularea „Van Goth” face referire la celebrul pictor olandez Van Gogh, despre care se știe că și-a tăiat o ureche și i-a inmânat-o unei prostituate.

Judecând după comentariile de la postarea lui Manson, putem spune că fanii lui sunt cam insensibili… Dintre cei 300.000 de followeri ai artistului, câțiva au transmis mesaje acide:

„Măcar ceva putere de luptă a mai rămas în tine. N-aș fi crezut asta, judecând după ultimele concerte. Și găsește-ți alt tehnician de sunet”, a comentat un fan.

„Sunt așa de emoționat! Voi ajunge la concertul tău de pe 31 decembrie din San Francisco!”, a scris altul.

Urechea rănită a lui Marilyn Manson

Se pare că turneul „Twins of Evil”, pe care Marilyn Manson îl susține alături de Rob Zombie, nu este norocos pentru rockerul american. El se afla în Elveția când a fost implicat în altercație. Manson va mai cânta în Rusia, Belarus, Canada și America de Nord.