Marilyn Monroe avea implant în bărbie

De: Gabriela Voicu / 10.10.2013, 10:30
Notițele unui medic din care reiese că sex-simbolul Hollywood-ului clasic, Marilyn Monroe, și-a făcut operații estetice vor fi scoase la licitație pe 9 și 10 noiembrie.

Notițele unui medic din care reiese că sex-simbolul Hollywood-ului clasic, Marilyn Monroe, și-a făcut operații estetice vor fi scoase la licitație pe 9 și 10 noiembrie, în Beverly Hiils, alături de câteva radiografii ale actriței, cu prețuri începând de la 15,000 la 30,000 de dolari. Seturile de radiografii oferă detalii parăiale despre istoricul medical al blondei.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Notițele au fost făcute de chirurgul plastician al vedetelor de la Hollywood, Michael Gurdin, și confirmă speculațiile potrivit cărora Monroe nu era o frumusețe naturală. Cel care vinde acum aceste materiale le-a primit cadou chiar de la medicul Gurdin.

Vezi mai multe imagini

Radiografiile lui Marilyn Monroe

Una dintre notițe se referă la un implant de cartilaj în bărbie pe care actrița și l-a făcut în 1950, dar care ulterior începuse să se dizolve. Câteva dintre cele mai de succes filme cu ea, între care „How to Marry a Millionaire” (1953), „The Seven Year Itch” (1955) și „Some Like It Hot” (1959) au fost realizate după intervențiile chirurgicale ale vedetei. 

Radiografiile ei sunt datate „7 iunie 1962”, când Marilyn Monroe și-a vizitat medicul pentru control după ce într-o noapte căzuse pe scări. După două luni de la vizită actrița a murit, la 36 de ani, în urma unei supradoze de barbiturice. Marilyn și-a făcut și o rinoplastie pentru a-și corecta vârful nasului, dar a folosit pseudonimul Joan Newman pentru a fi înregistrată în documentele medicale.