Marilyn Monroe, Elvis Presley, Alice Cooper, Angela Gheorghiu şi Aurelian Andreescu, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cătălina Matei / 01.12.2016, 12:35
Marilyn Monroe, Elvis Presley, Alice Cooper, Angela Gheorghiu şi Aurelian Andreescu, la “Te cunosc de undeva!”
Prima sâmbătă din luna cadourilor aduce în dar telespectatorilor Antenei 1 o nouă seară magică a transformărilor, pe 3 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Cei zece concurenţii vor mai avea la dispoziţie doar două săptămâni pentru a reuşi calificarea în Marea finală a celui de-al zecelea sezon.

Spectacolul începe sâmbătă cu o nonconformistă a anilor ’90 care vine, în premieră, la “Te cunosc de undeva!” să cânte, alături de Florin Ristei şi FreeStay, câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră: Silvia Dumitrescu. Ce cântece a ales aceasta să interpreteze, telespectatorii vor vedea, începând cu ora 20.00.

Va fi o seară a legendelor, sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”. Maria Buză şi Pepe vor face un duet inedit, care nu a existat niciodată şi care a fost inventat de ruleta personajelor special pentru ei. Maria şi Pepe vor da viaţă unor voci unice ale României, Angela Gheorghiu şi Aurelian Andreescu, şi vor cânta “Copacul”, una dintre cele mai frumoase piese ale muzicii româneşti. Misha o va întruchipa pe senzuala şi fermecătoarea Marilyn Monroe, considerată cea mai mare divă a secolului XX, Dima Trofim îl va readuce la “Te cunosc de undeva” pe regele rock and roll –ului, Elvis Presley, mezina Adina Răducan se va transforma în “prima doamnă a cântecului american”, Ella Fitzgerald, în timp ce travestiul lui Dorian Popa ne va întoarce în anii ’30-’50 ai secolului trecut, pentru a o celebra pe Carmen Miranda, o artistă care şi-a început cariera ca dansatoare de muzică braziliană. Şerban Copoţ îl va imita pe Alice Cooper, un rocker care, în cei peste 40 de ani de carieră, nu a încetat să şocheze publicul prin apariţiile sale terifiante, Amna va întruchipa un star al anilor ‘70-’80, pe care personal îl îndrăgeşte foarte mult, Bonnie Tyler, Nico va interpreta un hit din topurile acestui an, transformată în Dua Lipa, în vreme ce Lucian Ionescu va juca în travesti un personaj popular din zona Sălajului, interpreta Sava Negrean Brudaşcu.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!” prezentat, şi în această săptămână, doar de Cosmin Seleşi.