Marimea conteaza?

Apropo.ro / 27.03.2006, 12:32
Marimea conteaza?
Avem doua reclame diferite cam așa, unul pro marime altul pro... atitudine! Pe care o alegi? Ce-i de facut? Primul spot care a aparut zicea ca marimea, la fel ca oriunde, chipurile și la mașini, conteaza. Nu a trecut mult timp și a aparut un al doilea spot (pentru

Avem doua reclame diferite cam așa, unul pro marime altul pro… atitudine! Pe care o alegi? Ce-i de facut?

Primul spot care a aparut zicea ca marimea, la fel ca oriunde, chipurile și la mașini, conteaza. Nu a trecut mult timp și a aparut un al doilea spot (pentru Peugeot) care spune sa nu ne facem griji: marimea nu conteaza nici macar la mașini. Mai importanta e atitudinea.

Când vine vorba de mașini, femei sau barbați, majoritatea prefera marimea. De ce? Ne-a explicat Dragoș Moștenescu, actor și scenarist în „La bloc”. „Din pacate marimea conteaza pentru ca, cu cât e mai mare și mai neagra mașina, bineînțeles, femeile sunt mai încântate. Dar practic o mașina e un accesoriu, trebuie sa ți se potriveasca în primul rând și ca stil și ca marime.”

Daca pentru prima reclama se folosește o oarecare aluzie sexuala legata de masculinitate a doua vine sa te linișteasca: doar e clar ca fara personalitate nu ajungi nicaieri cu tot cu marime. Și Dragoș, ca barbat consumator e de parere ca: „în cea cu expresia e clar ca expresia este folosita pentru ca reclama sa fie atractiva. E ingenioasa. A doua, ce sa zic, daca te iei dupa criteriul asta, sexual, e pentru persoanele frustrate, care spun ca marimea nu conteaza, ci atitudinea”.

Giulia (Sexxy), vocea femeii consumator spune ca în mod clar atitudinea conteaza. Deși, serioasa, explica : „nu m-am gândit la aluzii sexuale, probabil pentru ca odata ce vezi imaginile nu te mai gândești la altceva, oricum nu e rau chiar daca e aluzie sexuala, mie îmi place cel cu atitudinea, pentru ca, fie mic, fie mare, slab sau gras pâna la urma atitudinea conteaza”.

Ei spun ca marimea conteaza, ele spun ca atitudinea conteaza. Pâna una alta spoturile se bat pe micile noatre ecrane în aluzii automobilistice și sexuale. Tot mai bun e un Ferrari!

Tags: