Marina Dina a facut sex intr-o camera de 800 de euro

De: Mia Nicolescu / 09.01.2012, 09:39
Marina Dina a facut sex intr-o camera de 800 de euro
Iubitul frumoasei Marina Dina a inchiriat o camera de 800 de euro la Paris pentru a o rasfata pe fosta asistenta a lui Mihai Morar.

Femeile frumoase sunt si scumpe. Cam asta reiese din povestile de dragoste pe care le traiesc vedetele autohtone din Romania.

Bianca Dragusanu, Andreea Tonciu si Marina Dina sunt doar cateva dintre fetele din showbiz-ul romanesc care sunt tinute in puf de iubitii lor, fiind rasfatate cu cadouri scumpe si excursii in tari straine.

Spre exemplu, Marina Dina a fost dusa de Robert, fiul cel mic al miliardarului Niro, la Paris. Pustiul de 20 de ani a rezervat un apartament la hotelul Ritz, optand pentru un dormitor de lux cu pat matrimonial, la un pret de aproximativ de 800 de euro pe noapte, cu mic dejun inclus.

Marina Dina

Marina Dina in camera hotelului Ritz

Marina Dina a profitat si s-a rasfatat la masaj, piscina, a facut shopping si a cumparat cadouri scumpe pentru cei dragi.

Se pare ca frumoasa Marina si-a gasit si admiratori in capitala Frantei, deoarece, intr-una din zile, s-a trezit cu cateva buchete de flori in camera, pe care le-a primit de la un „strain”.