Marina Voica, la un pas de moarte! Ce s-a întâmplat?

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 12:33
Marina Voica, la un pas de moarte! Ce s-a întâmplat?
Marina Voica, una dintre cele mai apreciate voci de la noi, care a intrat în sufletele românilor cu piese precum ”Şi afară plouă, plouă” sau ”Într-un colţ de cafenea, se poate lăuda, la cei peste 80 de ani ai săi, cu o energie debordantă.

Marina Voica a fost la un pas de moarte, după ce a mâncat naftalină. A fost transportată la spital, iar medicii au intervenit de urgenţă. 

Cum arată Marina Voica la 79 de ani! Uite în colţ de Rai trăieşte, la Breaza

La 77 de ani, Marina Voica a făcut “lumânarea” în direct la TV!

„Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri. Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir. În iaurt, totdeauna puneam zahăr. Şi eu la fel ştiu, uitându-mă la el. Până la urmă, tata şi-a dat seama că, de fapt, noi am pus în loc de zahăr această naftalină. Mama a spus aşa: dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o. Şi pe urmă am chemat salvarea, ne-au făcut, ne-au curăţat de toată porcăria asta şi nu e nimic caraghios”, a spus Marina Voica la Antena Stars.