Mario Fresh a lansat „Am rămas cu gândul la tine”, o colaborare cu Alex Velea

Apropo.ro / 28.09.2014, 07:00
Mario Fresh a lansat
Artistul lansează astăzi videoclipul pentru piesa ‘Am rămas cu gândul la tine’, o colaborare cu Alex Velea. Videoclipul reuneşte unele dintre cele mai importante nume din industria muzicală de la noi. Astfel, alături de nouă senzaţie a muzicii româneşti îi regăsim pe Alex Velea, Antonia, Smiley, Nicole Chery, Doc, Giulia, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop, Şerban Cazan.

Piesa “Am rămas cu gândul la tine” spune povestea dragostei la prima vedere, a primilor fiori şi a emoţiilor primului pas într-o relaţie.

Clipul pentru piesa “Am rămas cu gândul la tine” este regizat de Radu Barbu şi editat de Anton Sandu. El a fost filmat în locuri în care distracţia este literă de lege: într-un cinema şi la o pistă de carturi, în care eroii sus menţionaţi se confruntă cu tot felul de situaţii neaşteptate. În astfel de locaţii şi cu o asemenea distribuţie de elită, avem de-a face, cu siguranţă, cu un videoclip grozav.


 
Mario Fresh aka Mario Galatanu a obţinut la cei 15 ani ai săi performanţe de invidiat: are în palmares premiul I la Festivalul Cerbul de Aur junior şi la Festivalul Mamaia Copiilor, iar în 2011 a ajuns până în semifinalele emisiunii “Romanii au talent”. A debutat pe scena oamenilor mari odată cu piesa “N-ai şcoală… e nasol” care a strâns mai mult de 1 milion de vizualizări pe YouTube.


 “E unicat şi poate oricând să îţi arate că poate să cânte live. El, oricum, cânta aşa mereu şi oriunde. Mă bucur să fac parte din proiectul lui şi o să-l susţin întotdeauna.” (Antonia)

 “Pe Mario l-am cunoscut de când avea 9 sau 10 ani şi încă de atunci m-a ameninţat că o să mă dea pe spate. Şi a reuşit. Este un copil foarte talentat, cu un potenţial mare, în care credem cu toţii. Alex l-a adoptat ca pe fratele lui mai mic şi are grijă de el din toate punctele de vedere” (Smiley)

 “A venit o mulţime de oameni aici [n.n. la filmările videoclipului, pentru a-l susţine pe micuţul acesta talentat. Vocea lui e de platină, e înzestrat de la Dumnezeu. E un suflet nobil şi sper să rămână aşa. M-a făcut şi pe mine să mă simt ca un puşti. M-am distrat rău de tot.” (Alex Velea)