Mario Fresh, „copilul” lui Alex Velea, a devenit fenomen pe internet

Apropo.ro / 15.11.2014, 06:00
Mario Fresh,
Alex Velea şi Antonia se pregătesc să aibă primul lor copil, însă nu sunt puţini cei care ştiu că Alex mai are un copil de suflet pe care îl susţine necondiţionat şi în care şi-a pus toată încrederea.

Mario Fresh, puştiul care i-a promis lui Smiley că îl va da gata în urmă cu 5 ani, a început deja să îşi respecte promisiunea.

FOTO: Facebook oficial Mario Fresh

Artistul, în vârstă de doar 15 ani, mai are foarte puţin până să atingă impresionantul număr de 4 milioane de vizualizări pe YouTube, în doar o lună şi jumătate de la lansarea oficială.

FOTO: Facebook oficial Mario Fresh

“Am rămas cu gândul la tine” a devenit un adevărat fenomen muzical pe internet, cu un ritm ademenitor şi un clip cu o distribuţie de elită, incluzând nume că Alex Velea, Antonia, Smiley, Nicole Chery, Doc, Giulia, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop sau Şerban Cazan.

Cu ocazia acestei performanţe, cei de la Roton au stat puţin de vorbă cu Mario, care a mărturisit în ce fel l-a schimbat succesul, ce planuri de viitor are şi cum a provocat un mic accident la filmările clipului:

1.  Te aşteptai la un asemenea succes al piesei  “Am rămas cu gândul la tine?”

Mario: Sincer îmi doream să am succes, dar nu mă aşteptam la unul atât de mare! Pentru mine, să am 4.000.000 de vizualizări este ceva extraordinar! Nici nu ştiu cum să mă bucur… 🙂

2. Ce înseamnă pentru tine piesa şi mesajul său?

Mario: Deşi am doar 15 ani, piesa este foarte personală. Este despre începutul unei frumoase poveşti de dragoste, pe care unii dintre noi o trăiesc în prezent, iar alţii au trăit-o în trecut şi îşi amintesc mereu de ea cu drag şi plăcere.

3.  Cum s-a schimbat viaţa ta, după lansarea piesei?

Mario: Nu s-a schimbat în niciun fel. Sunt acelaşi băiat normal, care merge la şcoală şi încearcă să ia note cât mai mari, iese cu prietenii şi face sport.

4. Îţi aminteşti cum a fost la filmarea clipului? Poţi să îmi povesteşti o întâmplare amuzantă de la filmări?

Mario: La filmări a fost extraordinar. Ne-am super distrat! 🙂 Nici nu am simţit că am filmat. Cel mai amuzant moment a fost când eram într-un kart şi regizorul îmi spunea să vin spre el şi să cânt în acelaşi timp. Atât de concentrat am fost să iasă totul perfect, încât atunci când mi-a spus să frânez, am accelerat şi am intrat pur şi simplu în echipa de filmare. Din fericire nu a fost nimeni rănit.

5. Ce ne pregăteşti în viitor?

Mario: Vreau să pregătesc o variantă acustică a piesei „Am rămas cu gândul la tine” pe care s-o interpretez la pian, dar şi nişte piese noi.