Marioara Zăvoranu, internată în spital și operată

De: Carmen Ulian / 26.01.2015, 17:00
Marioara Zăvoranu, internată în spital și operată
Marioara Zăvoranu a ajuns la spital unde a fost internată, apoi operată la rinichi. Organismul mamei Oanei Zăvoranu mai funcționează cu un rinichi și acesta la capacitatea de 10%.

Marioara Zăvoranu a stat la terapie intensivă după operație, iar medicii au constatat că unul dintre rinichi este nefuncțional, iar celălalt mai funcționează la capacitatea de 10%. Specialiștii sunt rezervați în privința evoluției stării de sănătate a pacientei.

Oana este cu mult mai optimistă. „E la spital, dar e OK, este stabilizată. Mama a avut niște probleme. Ea are probleme mai demult cu rinichii, dar e ok acum”, susține Oana Zăvoranu. Mai mult, Querida a detașiat starea de sănătate și afecțiunea de care suferă mama sa. „Este la spital, a avut o intervenție. Ea este pe dializă de mai multă vreme. Boala este în combinație cu un diabet. De la diabet i s-au afectat și rinichii. Acum a făcut o insuficiență renală. Ieri a suferit o intervenție, dar este stabilizată și e bine”, a spus Oana Zăvoranu pentru spynews.

„O luăm acasă într-o zi-două, cel mult. A trecut printr-o perioadă mai grea, dar slavă Domnului! e OK”, a mai adăugat Oana.