Marioara Zavoranu: „Oana nu stie sa fie femeie fatala”

Apropo.ro / 11.08.2011, 11:00
Marioara Zavoranu:
Nici Marioara Zavoranu nu isi mai intelege fiica. Nici cuvinte de lauda nu mai are pentru ea: "Oana e dezorientata, vai de capul ei".

Oana nu e fericita, e debusolata, dezorientata, vai de capul ei… E contrariul la ceea ce vrea sa para. Din mandrie si din felul ei de a fi, vrea sa pareze, dar pareaza prost. Pe mine nu ma poate minti si pacali. Vrea sa faca pe femeia fatala, pe femeia libera si libertina, dar nu e genul ei, o face de prost gust pentru ca nu se pricepe. Si pe mine m-a socat si ma socheaza prin ceea ce face, dar e treaba ei. E casa ei, e proprietara si e libera sa faca ce vrea cu proprietatea ei. Eu i-am dat acest imobil si parerea mea nu are nicio valoare pentru ea, suntem in conflict de opt ani”, a declarat, pentru ring, Mariana Zavoranu.

Marioara Zavoranu ar cumpara casa de la Oana

Marioara Zavoranu declara ca ii pare rau ca nu are putere si bani sa mai lupte pentru casa pe care Oana este decisa sa o vanda, insa mentioneaza ca nu o dezmosteneste, desi este extrem de suparata pe ea.

„Oana are mari sanse sa vanda acea casa. Sunt foarte multi bogati care ar putea sa cumpere vila, mai ales ca pe str. Andrei Muresanu si in partea veche a orasului nu sunt apartamente de vanzare. Eu as cumpara casa de la Oana, dar n-am bani si nici nu ma simt in stare sa vand ceva din firma sa o rascumpar. In casa din str. Andrei Muresanu am stat vreo 28 de ani…”, spune Marioara.

„Oana Zavoranu seamana cu bunica ei”

Mama actritei sustine ca Oana seamana la caracter cu bunica paterna, despre care cafegiul Gheorghe Florescu afirma ca era maior de Securitate. „Oana seamana mai mult cu bunica din partea tatalui (Nelu Banicioiu – n.r.), care era cu capul in nori. Nici el nu era asa, ca n-as fi stat cu asa un nebun. Cu soacra mea insa chiar m-am inteles bine, pentru ca nu era vorba de un sentiment atat de puternic, intr-un fel iti iubesti soacra si intr-un fel copilul, deci nu ma afecta atat de profund. Pana a murit, si eram divortata de 15 ani (de Nelu Banicioiu – n.r.), am fost in relatii perfecte cu fosta soacra”, declara Mariana Zavoranu.