Marisa Tomei va juca rolul mătuşii May în al şaselea film din seria „Spider-Man”

De: Cătălina Matei / 11.07.2015, 10:00
Marisa Tomei va juca rolul mătuşii May în al şaselea film din seria „Spider-Man”
Actriţa americană Marisa Tomei, premiată cu Oscar pentru rolul secundar din comedia "My Cousin Vinny" (1992), va interpreta rolul mătuşii May în următorul film din franciza "Spider-Man", care va fi lansat pe marile ecrane în iulie 2017, anunţă variety.com.

Actorul britanic Tom Holland a fost anunţat ca interpret principal în a şasea producţie a francizei „Omul Păianjen/ Spider-Man”, care va fi regizată de Jon Watts, însă companiile Marvel şi Sony păstrează încă secretul asupra distribuţiei.

Totuşi, surse apropiate publicaţiei americane au declarat că actriţa Marisa Tomei, cunoscută publicului pentru rolurile din „În dormitor/ In the Bedroom” (2001), „Al naibii tratament!/ Anger Management” (2003) şi „Luptătorul/ The Wrestler” (2008), este alegerea acestora pentru rolul mătuşii May, cea care l-a crescut pe Peter Parker/ Spider-Man.

De asemenea, studiourile se află în căutarea unui scenarist care, alături de Watts, să pună cap la cap noua poveste a Omului Păianjen, care va fi filmată în 2016, fiind produsă de Kevin Feige şi Amy Pascal.

Pentru Marisa Tomei, acesta ar fi un rol din afara ariei sale preferate, actriţa alegând în decursul carierei să joace în drame sau comedii romantice. Ea poate fi văzută în „Trainwrecker” (2015), de Judd Apatow, alături de Amy Schuman, şi filmează în prezent la „The Big Short”, de Adam McKay, cu Brad Pitt, Christian Bale şi Ryan Gosling.

Personajul Peter Parker/Spider-Man a fost creat în 1962, de scriitorul Stan Lee şi artistul Steve Ditko. Acesta a apărut pentru prima dată în numărul 15 al publicaţiei Amazing Fantasy, fiind un orfan crescut de mătuşa May şi unchiul Ben. Parker era portretizat ca un adolescent cu probleme specifice vârstei, fiind costumat în luptător împotriva criminalităţii, ajutat de superputeri şi agilitate.