Marius Mihalache a muncit pâna la epuizare

Apropo.ro / 19.07.2012, 14:39
Marius Mihalache a muncit pâna la epuizare
Celebrul ţambalist va urca pe scena Freedom Jazz Festival de la Vama Veche, alături de nume mari, precum Sergio Mendez, Billy Cobham, Philip Catherine, Blood, Sweat & Tears, Larry Coryell, Ovidiu Lipan Tandarica.

Marius Mihalache este nerăbdător să urce pe scena Freedom Jazz Festival, acolo unde îşi va prezenta proiectul său de suflet, „I Like Romania”! Festivalul de jazz se desfăşoară în perioada 19 -21 iulie la Vama Veche. Pregătirile pentru cele trei zile de concerte au intrat deja în linie dreaptă. In această seară debutează Freedom Jazz Festival la Vama Veche, iar pe scenă va urca „Cel mai bun baterist de fusion din lume”, percuţionistul american de origine panameză Billy Cobham, pentru o sesiune de fusion jazz. Mâine seară, publicul se va delecta cu jazz şi funk cu formaţia brazilianului Sergio Mendes, nominalizat la Oscar pentru melodia „Real In Rio”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Rio”, un muzician care a căpătat notorietate de masă din colaborările cu artişti ca Black Eyed Peas.

Marius MihalacheMarius Mihalache va urca pe scena Freedom Jazz Festival sâmbătă, 21 iulie, pentru a prezenta în premieră iubitorilor de jazz şi nu numai show-ul „I Like Romania”, care îi are ca invitaţi speciali pe Răzvan Mazilu şi Emy Drăgoi. Artistul a depus un adevarat efort pentru a termina la timp toate piesele din acest proiect, iar oboseala a început deja să-şi spună cuvântul, problemele mai vechi de sănătate ale lui Mihalache revenind acum în prim plan. Important e ca acest concert să se ridice la măsura aşteptărilor! După terminarea festivalului de jazz de la Vama Veche, Marius Mihalache şi băiatul său, Lorin, îşi vor lua o binemeritată vacanţă.

„De 4 luni muncesc zi de zi, împreună cu echipa pe care mi-am format-o în paralel, la proiectul „I Like Romania”. Am făcut repetiţii zilnice pentru că ne dorim ca totul să iasă perfect pe 21 iulie când o să urcăm pe scena Festivalului de jazz de la Vama Veche. E adevarat că am depus un efort destul de mare, iar stresul acumulat în această perioadă a dus din nou la probleme de sănătate, însă meseria mea şi pasiunea pentru muzică sunt mai presus de orice! Vă aşteptăm să fiţi alături de noi la Vama Veche unde v-am pregătit un concert special, alături de greii jazz-ului!”, spune celebrul ţambalist Marius Mihalache care mai are şi alte proiecte de anvergură pentru acest an.