Marius Mihalache a sărit în ajutorul lui Lucian Bute

De: Nicoleta Nicolae / 22.11.2011, 14:28
Marius Mihalache a sărit în ajutorul lui Lucian Bute
Celebrul ţambalist Marius Mihalache îşi doreşte să sprijine marile valori ale României. Un exemplu ar fi deţinătorul centurii IBF la castegoria supermijlocie, campionul Lucian Bute.

Nu numai că Marius Mihalache a organizat o petrecere în cinstea marelui pugilist, la restaurantul „Şarpele Roz”, pe care si l-a deschis în urmă cu trei săptămâni, dar artistul a sărit în ajutorul lui Bute, luând decizia de a contribui financiar la cumpărarea drepturilor de difuzare, pentru ca meciul lui Bute cu Glen Johnson să poată fi urmărit şi în România.

„Am văzut o emisiune la Realitatea TV unde se discuta despre transmisia meciului lui Lucian Bute cu Glen Johnson, ca acesta să poata fi văzut şi pe posturile tv din România. I-am sunat pe cei de acolo şi i-am întrebat cu cine pot să iau legătura pentru că m-am gândit la o soluţie. Am făcut acest gest în ideea de a sprijini valorile româneşti care au un cuvant de spus în afara ţării”.

Întrebat ce melodie din repertoriul său i-ar dedica campionului IBF, Marius Mihalache e convins că piesa „La Passion” i se potriveşte cel mai bine lui Bute.