Marius Mihalache şi Rona Hartner, împreună pe scenă

De: Nicoleta Nicolae / 28.11.2011, 13:17
Marius Mihalache şi Rona Hartner, împreună pe scenă
Celebrul ţambalist Marius Mihalache şi actriţa Rona Hartner pun la cale un turneu, dar şi realizarea unui album împreună.

Deocamdată, cele două vedete au urcat împreuna pe scenă în spectacolul maestrului Ovidiu Lipan Ţăndărică, într-un concert nemaîntâlnit în România, „Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion”, care a avut loc aseară (n.r. 27 noiembrie) la Sala Palatului.

Petrecerea a continuat apoi la restaurantul „Şarpele roz”, al cărui patron este Marius Mihalache. Tot acolo se pregateste un program special de 1 Decembrie, cu muzica bună, jazz şi acordurile ţambalului lui Marius Mihalache care o va acompania pe Rona Hartner, invitată specială a serii. „Mă cunosc de ani de zile cu Marius Mihalache. Anul trecut când ne-am întâlnit la Paris mi-a propus o colaborare, am lucrat împreună la un spectacol, din cadrul Festivalului Tzig’n Jazz, a fost o întâlnire cu nume mari ale jazz-ului european. Acolo am avut privilegiul să-l avem în sală pe ambasadorul român care s-a ridicat în picioare şi ne-a aplaudat!”, a povestit Rona Hartner, care vrea să continue colaborarea cu Marius Mihalache.