Marius Moga, compozitor pentru Maroon 5

Apropo.ro / 08.11.2011, 14:20
Marius Moga, compozitor pentru Maroon 5
Marius Moga i-a compus o piesa lui Adam Levine de la Maroon5, cu ocazia vizitei sale in SUA.

Marius Moga, antrenor la „Vocea Romaniei”, a facut o vizita si colegilor din SUA de la „The Voice”. Acolo l-a intalnit pe Adam Levine, solistul de la Maroon5, care face parte din juriul de la „The Voice”, varianta americana a concursului „Vocea Romaniei”.

Antrenori Vocea Romaniei

Horia, Loredana, Smiley si Marius, antrenori la „Vocea Romaniei”

„L-am vazut pe Adam, i-am spus ca sunt si eu antrenor in varianta romaneasca a show-ului si ca am compus o piesa pentru el. Mi-a spus ca piesa ii place foarte mult si ca au si inregistrat-o. Este o piesa pe care am compus-o impreuna cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado, acum o luna, in Los Angeles. Piesa a fost pusa atunci pe lista de asteptare de catre managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei intalniri am aflat ca a si fost inregistrata. Am schimbat contacte cu Adam si a ramas sa ne vedem in L.A. ca sa mai lucram si la alte piese”, a povestit Marius Moga pentru protvmagazin.

Aflat in platoul de la „The Voice” , Marius a recunoscut ca se simtea ca in Studiourile MediaPro din Buftea. „Am fost acolo si mi-am dat seama ca platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon si erau la faza de auditii pe nevazute. Am auzit cativa cantareti cu voci speciale, care mi-au placut, m-as fi intors, dar nu eram eu la butoane”, a povestit antrenorul de la „Vocea Romaniei”.