Marius Moga compune pentru Maroon5

De: Cătălina Matei / 07.11.2011, 13:18
Marius Moga compune pentru Maroon5
Aflat SUA, Marius Moga, antrenor la “Vocea României”, a ajuns şi pe platourile de filmare de la “The Voice”, varianta americană a formatului difuzat şi de PRO TV.

Marius Moga, antrenorul de la „Vocea României”, a fost invitat acolo de supervisor-ul muzical al show-ului din SUA. Într-una din pauzele de la filmări, acesta l-a cunoscut şi pe Adam Levine, solistul trupei Maroon5 şi unul dintre antrenori.

„L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreuna cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles. Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A. ca să mai lucrăm şi la alte piese”, a povestit Marius Moga.

Aflat în platoul de la „The Voice” , Marius a recunoscut că se simţea ca în Studiourile MediaPro din Buftea. „Am fost acolo şi mi-am dat seama că platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon şi erau la faza de . Am auzit câţiva cântăreţi cu voci speciale, care mi-au plăcut, m-aş fi întors, dar nu eram eu la butoane”, a povestit antrenorul de la „Vocea României”.


Vocea României se difuzează marţi, la PRO TV.