Marius Moga face hit-uri și bani în America

Apropo.ro / 08.04.2013, 18:00
Compozitorul Marius Moga muncește zi și noapte de când este în America, însă și răsplata este pe măsură. Citește cu ce trupă celebră lucrează acum...

Marius Moga a cucerit și piața muzicală din America. După ce a compus o piesă pentru cei de la Maroon 5, dar și pentru alți artiști de peste Ocean, Marius vrea să dea lovitura cu o nouă trupă „I am 5” – IM5 Band.

Marius Moga alaturi de IM5

Marius Moga, în studio alături de băieții de la IM5

Compozitorul vrea să urce pe culmile celebrității cu noua trupă mai ceva decât au făcut-o cei de la Backstreet Boys,  Nsync sau Take That.

În doar două luni, Marius a reușit să facă 200.000 de euro din muzică. Onorariul său a crescut la 7.000 de euro pentru o piesă.

 


 

Am multă treabă în America. Am făcut o trupă, „I am 5” de care mă ocup în totalitate. Nu vreau însă să mă mut de tot aici. Voi reveni în curand în tara, deoarece încep audițiile pentru „Vocea României””, a declarat Moga.

Și cu banii munciți în America, Marius Moga vrea să își facă o vilă de 1 milion de euro într-un cartier rezidențial de pe lângă București. „Trebuie să muncesc mult de tot ca să termin acea casă„, a spus Moga.

Trupa IM5 formată din adolescenți este adorată de milioane de tineri din întreaga lume. La fel ca și în cazul celor de la One Direction, și IM5 sunt „o mașină de făcut bani” astfel încât tot ce poartă semnătura lor se vinde ca pâinea caldă, iar sălile sunt arhipline la concertele lor.

IM5

IM5 Band

Trupa, compusă din Cole Pendery, Dalton Rapattoni, Will Jay, Gabriel Morales și Dana Vaughns a fost lansată pe piață de veteranii Simon Fuller, Jamie King și Perez Hilton.