Marius Moga îşi ia vara în cap @ Tabăra de muzică

De: Mioara Tronaru / 13.07.2013, 09:00
Marius Moga îşi ia vara în cap @ Tabăra de muzică
Proaspăt întors din L.A., unde a fost o mare parte din timp în ultimii 2 ani, Marius Moga s-a hotărât să strângă la un loc resursele creative de la noi şi să-i invite pe cei mai buni producători şi compozitori din România, la Păltiniş.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3406:”

Cei 70 de participanţi vor lucreza împreună, timp de o săptămână, la viitoarele hituri de radio.

Şi-au mai luat vara în cap şi au decis că le place ideea de workshop în tabără: Play&Win, Deepside Deejays, Laurentţu Duţă, Raku, Shift, George Hora, Deepcentral, Andra, What’s UP, CRBL, Kamelia, Cornel (Vunk), Florin (Hi-Q), Randi, Narcotic Sound, dar şi Sorana Păcurar, Vizi Imre, Liviu Teodorescu, Fely Donose (Vocea României), Ciprenko, Ionuţ Vasilache, Romeo Bejan etc. În cele 5 studiouri instalate la Aducco Hohe Rinne de la Păltiniş se va compune muzică difuzabilă la radio, cu atât mai mult cu cât profesionişti în domeniu vin să dea sfaturi despre formula unei piese care are şanse să intre în playlist-urile staţiilor comerciale.

Tabăra de muzică de la Păltiniş nu e doar un pretext de entertainment, ci şi un workshop eficient atât pentru tinerii cu potenţial care au şansa să înveţe de la cei care au cunoscut deja succesul, dar şi pentru producătorii consacraţi, care au oportunitatea de a-şi alege noi oameni creativi în echipă.

 

Marius Moga: „M-am bucurat foarte tare când am văzut că tuturor celor pe care i-am sunat le-a plăcut ideea. E clar că vom face şi ediţia a doua, a treia, a noua”.

„;}}