Marius Moga lanseaza noua provocare: “Tabara de Muzica 3” si “DeMogaSuMMer Camp”

De: Nicoleta Nicolae / 05.07.2015, 09:00
Marius Moga lanseaza noua provocare: “Tabara de Muzica 3” si “DeMogaSuMMer Camp”
Dupa succesul inregistrat cu prímele doua editii ale “Taberei de Muzica”, desfasurate sub egidalui Marius Moga, acesta lanseaza o noua provocare, atat artistilor care isi vor compune viitorul hit, cat si tinerilor care vorsa-si construiasca o cariera in muzica.

Astfel, in perioada 5-11 iulie 2015, la Cheia, se vor desfasura doua tabere, in paralel: “Tabara de Muzica 3” si “DeMogaSuMMer Camp”.

Cea de-a treia editie a “Taberei de Muzica” aduna la un loc, anul acesta, atat artisti consacrati care au participat si la editiile precedente, precum: Adda, Liviu Teodorescu, Shift, What’s UP, Amna, Narcotic Sound & Christian D, dar si artisti care au acceptat provocarea lui Marius Moga de a compune muzica in echipa si de a pune bazele urmatorului lor hit. Intrea cestia se numara Alexandra Stan, Nicoleta Nuca, Mira, Lori, Nicole Cherry, AlinaEremia etc.

In editiile anterioare ale #TDM, desfasurate la Paltinissi la Alba Iulia, au fost compuse hituri precum: “Atata timp cat ma iubesti” (Andra feat.Marius Moga), “Asa e dragostea” (Andra feat.Liviu Teodorescu), “Pe barba mea” (Marius Moga), “Miss Boboc” (Corina) etc.

In paralel, “DeMogaSuMMer Camp” reuneste peste 60 de tineri care se vor pregati, sub indrumarea unor profesori specializati, pentru viitoarea cariera de artist.

Ei participa, timp de o saptamana, la 5 ateliere de creatie, care sunt: Voce si compozitie, Productie muzicala, Actorie, Dans modern, Foto-Video.