Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy 2013

Apropo.ro / 07.12.2012, 15:00
Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy 2013
Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5.

Visul oricărui muzician s-a transformat în realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon 5 „Overexposed”, printre ai cărui compozitori se numără și antrenorul de la „Vocea României„, a fost nominalizat la premiile Grammy 2013, la categoria „Best pop vocal album”.

Marius Moga a compus pentru albumul „Overexposed” al celor de la Maroon 5 piesa „The man who never lied”.

La aceeași categorie au mai fost nominalizați: Kelly Clarkson – „Stronger”, Florence and the Machine – „Ceremonials”, fun. – „Some Nights” și Pink – „The Truth About Love”.

Ieri dimineață eram acasă și eram destul de trist că la mine nu a venit Moș Nicolae. Mă și gândeam: am plecat din Alba-Iulia la 18 ani, am venit în București, am plecat în America, unde să mă mai găsească?! Pe seară însă am văzut că Moșul a venit și la mine: am primit e-mailul care mă anunța de această nominalizare și mă invita la premiile Grammy. În cazul în care Maroon 5 va câștiga, toți compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scenă, asta e tradiția„, a declarat Marius Moga.

Marius Moga

Această nominalizare înseamnă foarte mult pentru mine. Visul oricărui muzician este să se afle pe listele de la Grammy. Dacă albumul pentru care am lucrat va câștiga premiul, voi continua să compun, dacă nu, voi continua să compun. Mă bucur că am început cu dreptul și sunt foarte încrezător în șansele mele. Dacă îmi permiteți, fără lipsă de modestie vă spun că sunt foarte mândru de mine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să pot fi un exemplu pentru toți compozitorii tineri din România care visează la asta așa cum am visat și eu. Se poate!„, a adăugat el.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, în Los Angeles.