Marius Moga prezintă „Pe barba mea”, primul videoclip solo

De: Carmen Ulian / 26.05.2014, 14:30
Marius Moga prezintă
Marius Moga ne prezintă primul său videoclip din cariera solo. Piesa se intitulează "Pe barba mea" și versurile au fost scrise de micul Mozart.

Marius Moga a lansat primul său videoclip pentru prima piesă din cariera solo. După numeroase colaborări naționale și internaționale, micul Mozart se lansează și într-o carieră solo.

Prima piesă a sa se numește „Pe barba mea”, motiv pentru care și-a lăsat și barbă, iar videoclipul prezintă o mare petrecere alături de prieteni.

Regia clipului este semnată de Iulian Moga, iar piesa a fost compusă de Marius Moga, Ionuț „Yogi” Vasilache, George Hora, iRonic și Ciprenko. Versurile îi aparțin lui Marius Moga.

Iată mesajul de mulțumire și de introducere a single-ului „Pe barba mea” postat de Moga pe pagina lui de Facebook: „Prima mea melodie solo si prima data cand Iulian Moga, fratele meu mai tanar si mai talentat, lucreaza numai pentru mine (22 ore de filmare!) si m-a scos mai bine decat as putea sa arat vreodata. Multumesc mama, tata, Iulian! Multumesc Bianca Lapuste, cu dragoste! Multumesc co-producatorior si compozitorilor mei de pe aceasta piesa: Ionut Vasilache, iRonic, Ciprenko, George Hora. Multumesc DeMoga Music, Loli Mocanu, Luciana Pirvu, Cristi Topescu, Ioana Anghelescu. Multumesc 5 INSI pentru PR – inegalabilei Simona Ionascu si lui Codrin Roibu pentru imagine. Multumesc Jim & Gee – The Cool Hunters pentru styling Multumesc Catalin Maruta, Andra, Smiley, Cabron Romania, Shift, What’s Up, Adda, Liviu Teodorescu Loredana Cavasdan, Sorana. Multumesc oamenilor care cred in mine dar si celor care nu cred Sunt emotionat azi de parca ar fi prima mea zi de scoala„.