Marius Moga: “Sunt liber ca pasărea cerului”

Apropo.ro / 06.08.2012, 12:33
Marius Moga: “Sunt liber ca pasărea cerului”
E un tip romantic, fără doar şi poate. Altfel, n- ar fi compus atâtea piese de dragoste. După despărţirea de Iulia Vântur, Marius n-a avut timp să se îndrăgostească din nou şi se declară: “liber ca pasărea cerului”.

– In toamnă începe un nou sezon „Vocea României” la PRO TV. Cum o să fii de data asta cu elevii tăi?
Sunt aşa cum simt eu pe moment, nu-mi fac planuri de acasă. N-am fost sever nici înainte. Sever am fost doar cu Brenciu, cu ai mei am fost întotdeauna bun, pentru că e o luptă între echipe, nu între antrenor şi concurenţi.

– Ce ai făcut în perioada asta, de pauză?
Am fost plecat în America, am compus cu tot felul de oameni şi în L.A şi în New York. Intre timp s-a lansat şi piesa cu Maroon5, „The man who never lied”, şi a fost o piatră de căpătâi în cariera pe care încercam să o construiesc acolo, iar acum peste aceasta piatră încerc încet, încet, să mai pun şi altele.

Marius Moga– Cu artişti din ţară mai lucrezi?
Am început să compun multe piese în română, ca să compensez perioada pe care am petrecut-o în America şi probabil veţi auzi foarte curând pe radio ce a ieşit.

– Câţi bani trebuie să scoată din buzunar pentru o piesă un artist la început de drum care vrea să lucreze cu Marius Moga?
Asta e o întrebare pentru contabila mea. La mine contează dacă îmi place artistul, dacă mă inspira sau nu să-i compun. Eu sunt producător şi compozitor, nu vând.

– Cum stai cu dragostea? Eşti implicat acum într-o nouă relaţie?
Nu, sunt liber ca pasărea cerului!

– Ai reuşit s-o uiţi pe Iulia Vântur? Mai ţineti legătura?
Intotdeauna am ţinut legătura şi ne-am şi văzut. Publicul trebuie să înţeleagă că doi oameni care au petrecut timp împreună şi s-au apropiat, e firesc să se mai întâlnească, să stea de vorbă despre diferite lucruri care li se întâmplă în viaţă. Cred că s-au obişnuit cu prea multe cupluri care, după ce se despart, aruncă cu noroi, dar noi nu facem parte din această categorie.
Marius Moga
– Cum ar trebui să fie o femeie care să te atragă? Trebuie să fie o femeie frumoasă?
Puneam preţ pe aspectul fizic când aveam 18 ani, dar acum am început să pun preţ şi pe alte lucruri, să mă uit mai departe.

– Eşti un tip romantic?
Da, cred că sunt, altfel nu aş fi compus atâtea piese de dragoste.

– Te-ai implica într-o relaţie cu o fană de-a ta?
Fană, idol, compozitor… Toate astea sunt doar etichete pe care le punem oamenilor. In momentul în care îţi place cineva, te îndrăgosteşti şi gata!

– Ai avut timp şi de-o vacanţă?
M-am întors din America şi m-am dus direct acasă, la Alba Iulia. M-am refăcut şi mental şi cu mâncarea sănătoasă de la bunica din grădină.

Dana Popa