Marius Moga vorbește despre muzică și dragoste

Apropo.ro / 06.08.2012, 15:00
Marius Moga vorbește despre muzică și dragoste
Marius Moga este ocupat cu multe proiecte muzicale, unele mai interesante decât altele. Dragostea a rămas, un pic, pe locul al doilea.

Marius Moga a fost plecat în ultima perioadă în Statele Unite. Cu muncă multă și trudă, Marius încearcă să își facă și peste Ocean o carieră.

Am fost plecat în America, am compus cu tot felul de oameni și în L.A și în New York. Intre timp s-a lansat și piesa cu Maroon5, „The man who never lied”, și a fost o piatră de căpătâi în cariera pe care încercam să o construiesc acolo, iar acum peste aceasta piatră încerc încet, încet, să mai pun și altele„, a declarat artistul pentru protvmagazin.ro.

Dacă în plan profesional stă cum nu se poate mai bine, în curând va lansa și câteva piese noi, în plan personal e….”liber ca pasărea cerului„.

Este cât se poate de sincer când vine vorba de fosta lui relație, cu Iulia Vântur.

Întotdeauna am ținut legătura și ne-am și văzut. Publicul trebuie să înțeleagă că doi oameni care au petrecut timp împreună și s-au apropiat, e firesc să se mai întâlnească, să stea de vorbă despre diferite lucruri care li se întâmplă în viață. Cred că s-au obișnuit cu prea multe cupluri care, după ce se despart, aruncă cu noroi, dar noi nu facem parte din această categorie„, a spus Marius Moga.

Cum arată o femeie frumoasă, în viziunea artistului? „Puneam preț pe aspectul fizic când aveam 18 ani, dar acum am început să pun preț și pe alte lucruri, să mă uit mai departe„, a declarat compozitorul.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Marius Moga, pe protvmagazin.ro