Marius Niculae a revenit cu gol

Apropo.ro / 27.03.2008, 11:10
Marius Niculae a revenit cu gol
Marius Niculae, marcatorul golului trei si unul dintre cei mai buni oameni de pe teren in meciul contra Rusiei, era foarte fericit la finalul jocului

Marius Niculae, marcatorul golului trei si unul dintre cei mai buni oameni de pe teren in meciul contra Rusiei, era foarte fericit la finalul jocului, spunand ca isi doreste foarte mult sa demonstreze in continuare ca merita sa fie inclus de selectioner in lotul pentru EURO.

"Ma bucur ca am revenit cu gol, m-au felicitat absolut toti baietii. Mai am de muncit pana la Euro. Sper sa continui tot asa cu forma buna. Echipa nationala s-a maturizat foarte mult fata de cum o stiam eu acum doi ani. O sa trag cu dintii ca sa fiu aici in continuare. Visez sa joc la Euro", a declarat varful nationalei, imediat dupa meci.

Foarte incantat de jocul nationalei a fost si tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, care a laudat prestatia tricolorilor si a spus ca Romania are sanse reale la Campionatul European.

"Meci foarte bun, chiar daca adversarul nu a avut echipa cea mai buna. Rezultatul e extraordinar, nu e la indemana oricui sa bata Rusia cu 3-0. Jucatorii au prins curaj acum. Trebuie sa fim fericiti pentru aceasta victorie. Avem sanse la Euro, dupa cum ati vazut, echipa a jucat si fara Mutu sau Chivu", a spus Dan Petrescu.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!