Marius Onuc – Conduce “Expresul de România” la Radio InfoPro

Apropo.ro / 13.07.2009, 00:00
Marius Onuc - Conduce “Expresul de România” la Radio InfoPro
De scurt timp, prezintă programul de dimineaţă de la Radio InfoPro, “Expresul de România”. Ne aduce muzică bună şi ştiri calde, dar şi prospeţimea celor 24 de ani ai săi. Apropo, nu-l suspectaţi că nu are experienţă în radio, pentru că şi-a început cariera în urmă cu nu mai puţin de 10 ani. Este însă cel mai tînăr membru al echipei de DJ-i.

Avea 14 ani cînd a intrat pentru prima oară într-un radio. “Iniţial, m-au respins. Eram răguşit şi, nu ştiu din ce motiv, răguşeala a durat vreo cîteva luni. Cînd mi-am revenit, vocea mea era deja schimbată. Radio Transilvania din oraşul meu natal, Satu Mare, m-a acceptat pe loc… în noile condiţii”, îşi începe el povestirea. De atunci, au trecut 10 ani. Anul trecut, cu puţin timp înainte de ziua lui de naştere, care e în octombrie, a trimis un demo la Radio InfoPro. “Spre surprinderea mea, m-au sunat a doua zi”.

A venit imediat în Bucureşti şi s-a apucat de treabă. Pe 1 decembrie, a fost prima oară “on air” în Capitală, la emisiunea “Ascultă aici!”. “Eram şi filmat şi emoţiile deveniseră şi mai mari. Îmi scrisesem cu o zi înainte tot ce aveam de spus. Cert e însă că atunci cînd am intrat în direct, am uitat tot ce pusesem pe hîrtie. Din fericire, am avut un discurs fluent care m-a surprins şi pe mine şi chiar am primit felicitări”, povesteşte Marius.

Din februarie anul acesta, Marius a prezentat şi clasa­men­tul “Romanian Top 20” împreună cu invitaţi celebri din showbiz, politică şi lumea sportului. Sezonul s-a terminat în mai, iar din toamnă Marius speră să fie din nou faţă în faţă cu vedetele. Pînă în toamnă însă, tre­zeşte toată România la ora 6 fix cu ştiri şi muzică bună la “Expresul de România”. “În fiecare dimineaţă, eu mă trezesc la 5, iar părinţii mei mă sună negreşit înainte să ajung la radio. Invariabil, aud întrebarea: . Ştiu că au grijă de mine, dar cine poate să mănînce cu noaptea-n cap?!”, se întreabă el retoric.

Ştiri
şi muzică bună


Din 29 iunie, programul de dimineaţă de la Radio InfoPro, “Expresul de România”, a revenit cu un nou format. “Trenul veseliei” porneşte în fiecare dimineaţă, de luni pînă vineri, în toată ţara, Radio InfoPro fiind postul FM cu cea mai mare acoperire naţională. Ascultătorii au parte de muzică bună, de informaţii, dar şi de horoscopul lui Neti Sandu. Aceştia pot trimite prin SMS la 0751.040.066 în­tîm­plări inedite sau comentarii la subiectele zilei