Marius Urzică, coleg de teatru cu Nadine

Apropo.ro / 27.04.2012, 15:00
Marius Urzică, coleg de teatru cu Nadine
Sportivul Marius Urzică joacă în piesa de teatru "Amedeu sau cum scapi de el cu greu", de Eugene Ionesco, unde o are parteneră pe Nadine.

Marius Urzică este actor, atunci când nu face sport de performanță. Marius a primit cu plăcere propunerea de a face parte din proiectul cultural, mai ales că este vorba de o latură nouă pe care nu a mai încercat-o până acum.

Marius Urzică joacă în piesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu„, de Eugene Ionesco, alături de Nadine și Claudiu Bleonț, în regia Andrei Negulescu.

Sportivul este încurajat de public, lucru ce îi conferă puterea de a merge mai departe și de a fi încrezător în forțele sale.

„Este o provocare pentru mine, îmi place ceea ce fac, iar din reacția publicului se pare că mă descurc acceptabil. Claudiu Bleonț și Andra Negulescu sunt cei care m-au sunat și mi-au propus să joc în această piesă”, a spus Marius pentru protvmagazin.ro.

Marius se pregătește și pentru Jocurile Olimpice de la Londra, în calitate de antrenor coordonator al lotului masculin de gimnastică al României.

Citește mai multe detalii despre proiectele lui Marius Urzică, pe protvmagazin.ro