Mark Stam a lansat single-ul „Impar”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 14:29
Mark Stam a lansat single-ul „Impar”
Mark Stam s-a lansat anul acesta pe piaţa muzicală cu o piesă scrisă şi compusă chiar de el şi cântată împreună cu Alina Eremia, „Doar noi”, iar acum se află la cel de-al doilea single, „Impar”. Acesta din urmă ocupă poziţia #2 în topul Shazam România, fiind prima piesă românească din clasament, şi poziţia #3 în topul radio săptămânal Media Forest. Pe YouTube piesa „Impar” cumulează deja 10 milioane de vizualizări pe canalul propriu al artistului.

 

Mark Stam – Impar
https://www.youtube.com/watch?v=Fn4_AqyYUSQ

„Impar”, single lansat de artistul Spoiala Brothers şi Global Records, vorbeşte despre indiferenţa în iubire şi despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtăşite. Piesa a fost scrisă şi realizată împreună cu The Motans si Marco&Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziţie. Videoclipul, realizat de Spoiala Brothers (Dima şi Arcadie Spoiala), a fost filmat timp de 23 de ore.

De curând, artistul a surpris cu o interpretare live a celebrei piese ”Call Out My Name” (The Weeknd), în cadrul proiectului @GlobalREC.

Mark Stam – Call Out My Name live @GlobalREC
https://www.youtube.com/watch?v=oHlmNkD09-0

În luna februarie a acestui an, Mark Stam s-a lansat cu piesa „Doar noi” feat. Alina Eremia, piesă inspirată din viaţa lui. Melodia a fost prezentă în top 10 radio şi TV şi are deja peste 12 milioane de vizualizări.

Mark Stam – Doar noi feat. Alina Eremia 
https://youtu.be/3DnbP-qj-mY

Marius Stamatin (aka. Mark Stam) spune că îşi dorea să devină artist încă din copilărie, începând să danseze de la vârsta de 3 ani. El este un autodidact şi povesteşte cum a învăţat canto şi chitară singur, urmărind canaluri de YouTube. În anul 2013 a participat la show-ul „Moldova are talent” şi, după apariţia sa pe YouTube, a fost contactat de Spoiala Brothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului său single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ”Days Are Coming”, în luna iulie a aceluiaşi an. Piesele lansate până acum se încadrează în stilul pop, însă cântăreţul declară că el se regăseşte şi în R&B, Soul şi Folk. În prezent el produce şi scrie muzică.
 

Tags: