Mark Wahlberg a schimbat verighetele în pauza de… box

Apropo.ro / 10.08.2009, 00:05
Mark Wahlberg a schimbat verighetele în pauza de… box
Puţini dintre cei care se declară fani ai filmelor lui ştiu că Wahlberg a abandonat şcoala la 14 ani şi că era dealer de droguri cu mult înainte de a deveni major.

Avînd experienţa unei adolescenţe violente, trăită în cartierele rău famate din Boston, printre drogaţi şi bătăuşi, Mark Wahlberg, acum un star de cinema, experimentează viaţa de boxer din postura actorului care-i dă viaţă lui Mickey Ward în “The Fighter”. El împarte platoul de filmare cu Christian Bale, care a fost trecut pe afiş după ce oferta de a-l juca pe Dickie Eklund a fost refuzată, pe rînd, de Matt Damon şi Brad Pitt.

Personajul Mickey Ward este cu atît mai ofertant cu cît, pe lîngă fizicul bine lucrat, pe care şi-l menţine de ani buni, Wahlberg îşi etalează aptitudinile sportive, dar experimentează totodată şi un soi de împăcare cu trecutul, care-i revine obsedant în minte în timpul filmărilor. Să fie de vină scenariul ori poate locaţia aleasă de regizor, Boston?

Oricum, iubita lui, Rhea Durham, care, evident, îi cunoaşte toate secretele, nu l-a lăsat să se afunde prea mult în amintiri dureroase. Mark a trebuit să agaţe mănuşile de box în cui pentru scurt timp, cît să-şi asume un alt rol principal: acela de mire la propria nuntă. Ceremonia, pe care cuplul o plănuia de ceva timp (şi care s-a tot lăsat aşteptată în toţi cei 6 ani de relaţie) a avut loc în Beverly Hills săptămîna trecută, într-o capelă catolică decorată cu lumînări şi trandafiri roz şi liliachii. Martori la jurămîntul nupţial au fost şi cei trei copii ai lor, Ella Rae (5 ani), Michael (3 ani) şi Brendan Joseph (10 luni).