Mark Wahlberg dă BAC-ul, la 41 de ani

De: Gabriela Voicu / 14.06.2012, 11:00
Mark Wahlberg dă BAC-ul, la 41 de ani
Vedetă la Hollywood, el nu și-a încheiat studiile, iar acum, la 41 de ani, vrea să recupereze cursurile pierdute.

Celebrul actor american Mark Wahlberg, în vârstă de 41 de ani, va urma un curs online care îl va ajuta să obțină diploma de bacalaureat.

Starul nu a absolvit liceul și s-a înscris recent la curs pentru a-și completa educația și pentru a obține diploma.

„Există acest program nou, în Massachusetts, unde poți să faci cursuri pe internet. Îl voi începe în această lună, pentru a-mi lua diploma de bacalaureat. Trebuie să urmez toate cursurile de la care am lipsit în liceu și sunt puțin emoționat din acest motiv. Dar voi merge până la capăt. Am multe momente de pauză în timpul filmărilor pe care mi le petrec în cabina mea și, astfel, sper că voi reuși să finalizez acest curs în aproximativ opt luni”, a spus actorul american.

Mark Wahlberg (Foto: Hepta)

După adolescența agitată, când a petrecut o perioadă în închisoare, la vârsta de 16 ani, și a avut numeroase probleme de comportament, Mark Wahlberg și-a facut ordine în viața personală, a devenit familist convins și s-a căsătorit cu Rhea Durham, cu care are patru copii: Ella, în vârstă de 9 ani, Michael, în vârstă de 6 ani, Brendan, în vârstă de 3 ani, și Grace, în vârstă de 2 ani.

După ce s-a remarcat în lumea muzicii drept Marky Mark, Wahlberg s-a impus și ca actor și a ajuns să fie nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, grație evoluției sale din filmul „Cârtița / The Departed”, lansat în 2006.