Mark Wahlberg lansează un lanț de magazine fast-food

Apropo.ro / 22.03.2012, 10:00
Mark Wahlberg lansează un lanț de magazine fast-food
Actorul american Mark Wahlberg a anunțat că își va lansa un lanț de magazine de tip fast-food în Marea Britanie.

Actorul american Mark Wahlberg a anunțat că își va lansa un lanț de magazine de tip fast-food în Marea Britanie, dupa ce franciza proprie a avut mare succes în Statele Unite.

„Facem hamburgeri mari. Ieri, am vândut 1.300. Restaurantul este condus de fratele meu, Paul, care este maestru bucătar. Vom deschide câteva restaurante în Marea Britanie și în Irlanda, în acest an”, a spus Mark Wahlberg.

Starul în vârstă de 40 de ani, care a primit recent stea pe Hollywood Walk of Fame, spune că multe persoane nu au crezut că restaurantul său va avea succes, dar, spre surprinderea lui, afacerea s-a dovedit populară, iar încasările zilnice trec de 17.000 de dolari.

Mark Wahlberg și familia sa

„Un restaurant care vinde bugeri și vrea să aibă succes trebuie să încaseze 2.400 de dolari pe zi. Unul care vrea să aibă cu adevărat succes trebuie să încaseze 6.000 de dolari pe zi. Noi încasăm 17.000 de dolari pe zi. Cozile de clienți se întind până la colțul străzii”, a adăugat actorul american.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieșit din comun. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri și vătămări corporale, a făcut parte dintr-o „boy’s band”. A devenit apoi cântăreț de rap de succes și a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din „Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights”, în 1997. Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, grație evoluției sale din filmul „Cârtița/ The Departed”, lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese.

Autor: Gabriela Voicu