Marks&Spencer este magazinul anului

Apropo.ro / 18.09.2007, 16:01
Marks&Spencer este magazinul anului
Marks&Spencer a primit titlul de Magazinul Anului 2007 in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor pentru cele mai bune magazine de high street fashion londoneze, conform femalefirst.co.uk. Comfort Prima High Street Fashion Awards 2007 a oferit premii si magazinelor Accesorize, Debenhams

Marks&Spencer a primit titlul de Magazinul Anului 2007 in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor pentru cele mai bune magazine de high street fashion londoneze, conform femalefirst.co.uk.

Comfort Prima High Street Fashion Awards 2007 a oferit premii si magazinelor Accesorize, Debenhams si Dorothy Perkins. Primark a fost ales cel mai bun magazin de discounturi iar Next a adunat sase premii printre care cel mai bun magazin de pantofi, cel mai bun magazin de jeans si cel mai bun site de shopping.

Premiile pentru cele mai apreciate magazine de high street fashion britanic au fost impartite in 21 de categorii distincte si au fost acordate in urma voturilor unui numar de 12.500 de consumatori de high street fashion.

Raluca Iorga