Marlena Botezatu, finalista de la ”Chefi la cuţite”, bucătar în restaurantul lui Nea Mărin de pe malul mării

Apropo.ro / 04.07.2018, 11:09
Marlena Botezatu, finalista de la ”Chefi la cuţite”, bucătar în restaurantul lui Nea Mărin de pe malul mării
Un nou sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin” are premiera duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1. Pentru prima dată, Nea Mărin este administratorul unui restaurant pe malul mării şi recunoaşte că nu a fost deloc simplu nici chiar pentru el să-şi asume această responsabilitate. Tocmai din acest motiv, el o are alături pe finalista de la ”Chefi la cuţite”, Marlena Botezatu, care îl ajută cu vasta sa experienţă în bucătărie.

Marlena a plecat în Anglia alături de cei 3 copii ai săi şi acolo a început să îşi construiască o carieră de bucătar. A fost şef de sală în restaurante conduse de bucătari de renume, iar în prezent şi-a deschis o firmă de catering ce organizează evenimente, în cadrul căreia este atât director, cât şi head chef. Marlena a decis să-şi testeze şi depăşească limitele în cadrul show-ului ”Chefi la cuţite”, unde a şi reuşit să ajungă în finală.

Şi pentru că este obişnuită cu munca contracronometru şi este foarte bună în ceea ce face, Marlena a fost şi alegerea lui Nea Mărin pentru a-l ajuta cu bucătăria restaurantului pe care îl administrează pe malul Mării Negre.

”Am noroc că am experienţă cu firma de catering, căci la Nea Mărin este foarte multă muncă. Trebuie să fii foarte bine organizat, altfel dai greş şi îţi strici numele”, spune Marlena în noul sezon ”Poftiţi pe la noi:Poftiţi la Nea Mărin”.

Căror provocări vor fi nevoite să facă faţă vedetele, cum se va descurca Marlena cu sarcinile date de Nea Mărin şi cum va reuşi să împace exigenţa ei privind bucătăria cu volumul foarte mare de muncă, telespectatorii vor afla în prima ediţie a noului sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, care va fi difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: