Maroon 5 canta AC/DC

Apropo.ro / 25.03.2005, 16:27
Maroon 5 canta AC/DC
Foști Kara's Flowers actuali Maroon 5, Adam Levine, Jesse Carmichael, Mickey Madden și Ryan Dusick s-au gandit ca oricine are o a doua șansa pentru a face o prima impresie? Iar aceasta a doua șansa i-a ajutat sa nu se piarda în oceanul de trupe pop-rock, care au


Foști Kara’s Flowers actuali Maroon 5, Adam Levine, Jesse Carmichael, Mickey Madden și Ryan Dusick s-au gandit ca oricine are o a doua șansa pentru a face o prima impresie? Iar aceasta a doua șansa i-a ajutat sa nu se piarda în oceanul de trupe pop-rock, care au suprasaturat piața muzicala.

Dupa ce au dat-o în bara cu primul proiect, formația Kara’s Flowers, baieții s-au gandit ca o a doua aruncatura de zar ar fi mai cu noroc. Și au avut dreptate!
v Dupa lansarea Maroon 5, artiștii au declarat ca nu mai sunt în mod clar cei dinainte. „Acum vedem și simțim muzica cu totul altfel. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o denumire pe care ai dat-o la 15 ani, sigur o sa vrei s-o schimbi la 23.”
v Maroon 5 au fost ridicați de catre John Mayer, care le-a devenit și producator. Baieții i-au dat lui piesele iar „John a vorbit despre noi peste tot și ne-a crescut cu adevarat renumele”, a declarat Adam Levine, solistul trupei, pe care colegii îl numesc „maestru Zen”.

Despre stilul abordat de Maroon 5, ei au ajuns la concluzia ca atracția pe care au avut-o la public ca formație de rock & roll, este un element de care nu se pot lipsi. „Ne-am întors în studio, am tras bucați de tobe și chitari și am ajuns unde vroiamÂ….

Aflați mai multe despre noul stil al trupei Maroon doar din

Tags: