Maroon 5 – ”Sugar”, un videoclip senzațional cu poveste adevărată

De: Carmen Ulian / 16.01.2015, 16:00
Maroon 5 - ''Sugar'', un videoclip senzațional cu poveste adevărată
Pentru cel mai recent videoclip intitulat Sugar, cei de la Maroon 5 au avut o idee nebună, nebună. Au mers neanunțați la toate nunțile din Los Angeles și au înregistrat reacțiile mirilor.

Nici nu ne mai miră că Maroon 5 au adunat peste 12, 7 milioane de vizualizări cu noul lor videoclip, Sugar, în trei zile de la lansarea acestuia, pe 14 ianuarie, având în vedere povestea din spatele clipului.

Băieții, alături de echipă, au decis să meargă la toate nunțile ce aveau loc în Los Angeles, să intre fără să anunțe pe nimeni, pentru a le putea filma reacțiile sincere ale mirilor din momentul întâlnirii celor două părți.

Trupa a anunțat pe 16 decembrie 2014 că va face acest lucru, dar cine putea crede că vor avea norocul să îi și întâlnească.

Astfel, ideea lor a prins bine și au reușit să-i ia prin surprindere pe miri, domnișoarele de onoare, și alți invitați. Au fost recunoscuți, iar bucuria oamenilor a fost extrem de mare, dovadă și imaginile surprinse.

Mulți susțin că videoclipul ar fi regizat, mai ales că printre miri sunt și câțiva actori. Chiar și așa, ideea este una de excepție care atrage zâmbete.