Mars pe biciclete in memoria lui Freddie Mercury

De: Pandaru Alin Daniel / 09.09.2011, 14:03
Sambata, 10 septembrie, fanii Freddie Mercury din Bucuresti vor pedala prin Capitala pentru a marca 65 de ani de la nasterea marelui artist.

Fanii lui Freddie Mercury si toti cei care doresc sa sustina marsul sunt asteptati in Parcul Izvor, sambata, 10 septembrie, la ora 16:00, la standul I’Velo.

Marsul se va desfasura pe urmatorul traseu: Splaiul Independentei – Bd. Unirii – Piata Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Dristorului – Str. Baba Novac, cu finish in Parcul I.O.R., la standul A.R.A.S. – Asociatia Romana Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.

Acesta va fi condus de un grup de fete frumoase, imbracate in tricouri Mercury Phoenix Trust – Freddie for a Day, dar toata lumea e binevenita sa se alature.

Marsul pe biciclete este organizat in cadrul evenimentului „Tribute to Remember Freddie Mercury”, avand girul miscarii internationale „Freddie for a Day”, care are ca scop strangerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA

„Tribute to Remember Freddie Mercury” va continua joi, 22 septembrie,in Jukebox Venue, de la ora 19.00, cu un spectacol de peste 4 ore memoria lui Freddie Mercury.

Mai multe detalii despre concertul „Tribute to Remmeber Freddie Mercury”, pe urban.ro