Martha Julia, mai mult decat o fata draguța

Apropo.ro / 14.09.2004, 14:23
Martha Julia, mai mult decat   o fata draguța
Formele-i apetisante au transformat-o pe Martha Julia în preferata telenovelelor lui Emilio Larrosa și au atras atenția producatorilor telenovelei Luciana și Nicolás, care au adus-o tocmai din Peru pentru a juca rolul zapacitei Lorena. Prin intermediul acestui personaj, Martha

Formele-i apetisante au transformat-o pe Martha Julia în preferata telenovelelor lui Emilio Larrosa și au atras atenția producatorilor telenovelei Luciana și Nicolás, care au adus-o tocmai din Peru pentru a juca rolul zapacitei Lorena.

Prin intermediul acestui personaj, Martha Julia a demonstrat ca este mai mult decat o fata draguța, cu un corp atragator și ținute sexi.

Frumoasa și ambițioasa
Martha Julia López Luna datoreaza faima sa producatorului Emilio Larrosa, care i-a oferit primul rol, cel al ambițioasei Consuelo, soția-trofeu a lui Huicho Domínguez în El Premio Mayor (1995), urmat de cel din Salud, Dinero y Amor.

Deși actoria i-a adus cele mai mari satisfacții, senzuala actrița a renunțat la tot pentru a se casatori. În 2000, însa, dupa un divorț traumatizant și nașterea fiului sau, s-a întors pe ecrane cu un rol bomba, în Prietene și rivale, la propunerea aceluiași Emilio Larrosa.

Nu s-a lasat copleșita de succesul primelor roluri și a știut sa nu se transforme în stereotipul feminin din telenovelele lui Larrosa, acela de femeie senzuala și frivola. Astfel ca, în urmatoarea telenovela, o tragicomedie cu semnatura lui Larrosa, cum era de așteptat, Martha Julia a demonstrat ca actoria nu este doar un moft, ci o alegere întemeiata pe un talent pe masura frumuseții.

Astfel, o regasim în cel mai profund și bine structurat rol al carierei sale de pana atunci, cel al Sandrei din Perla, cararile iubirii. O femeie inteligenta, stilata, culta și rafinata, dar de o gelozie patologica, din cauza careia o parasesc toți barbații pe care îi iubește.

Dragoste pe… „cararile iubirii”
Rolul din Perla i-a unit, întamplator, (sau nu) destinul cu cel al actorului Gabriel Soto, cu care, de atunci, traiește o frumoasa poveste de dragoste.

Din cauza prelungirii telenovelei, ceruta de succesul neașteptat la public, Martha Julia a decis s-o interpreteze pe Sandra pana la final, chiar daca asta a însemnat sa cedeze Alejandrei Barros urmatorul rol, cel al Angelei din Clase 406.

Dupa Perla, a primit un rol în Luciana și Nicolás, dand viața haioasei și imprudentei Lorena , o miniclona a propriei sale mame, interpretata de Sonia Oquendo.

Lorena este „regina” unui grup de presupuse prietene, unite de un singur scop: sa-l atraga și sa-l cucereasca pe milionarul Nicolás. Deși nu este un personaj pozitiv, Lorena nu este nici „reaua” pe care o uraște toata lumea. Ci doar o tanara simpatica și ingenua, care nu se jeneaza sa-l ceara în casatorie pe Nicolás, deși are o relație cu „romancierul” Machete.

Richie, dragostea vieții ei
Cariera internaționala nu a ajutat-o foarte mult pe Martha Julia, care , dupa Luciana și Nicolás, s-a întors pe pamanturi aztece în cautare de noi propuneri.

Dar, înainte de toate, Martha Julia este o persoana cu prioritați bine definite, iar prima dintre ele este și va fi fiul ei, Richie.

Ea afirma ca cea mai puternica motivație a carierei sale artistice este sa-i ofere fiului sau o viața mai buna și lipsita de griji.

Își iubește atat de mult fiul, încat nu a acceptat sa locuiasca cu iubitul sau, Gabriel Soto, pentru a nu-l face gelos pe Richie. Asta nu înseamna ca Gabriel ar fi mai puțin important în viața ei sau ca cei doi nu și-ar face planuri de casatorie pentru viitorul apropiat. Amorezii au fost chiar și într-o luna de miere „de proba” în Acapulco.

Martha a mai declarat ca-l iubește pe Gabriel pentru sinceritatea și rabdarea cu care a cucerit-o și a facut-o sa-și recapete încrederea în barbați și în dragoste.

Carte de vizita
Nume: Martha Julia López Luna
Data nașterii: 24 februarie
Oraș: Culiacán, Sinaloa
Tara: Mexic
Stare civila: divorțata
Copii: un fiu, Richie
Ocupație: actrița
Locuiește: în Mexic
Cariera: Big Brother VIP Mexico 3 (2004), Luciana și Nicolás (2003), Perla, cararile iubirii (2002), Prietene și rivale (2001), Salud, dinero y amor (1997), El Premio mayor (1995)

Acasa Magazin