Martie este luna comediei la Warner TV, cu filme în care joacă actori precum Robin Williams, Chevy Chase, Bill Murray

De: Nicoleta Lepădatu / 14.02.2022, 12:31
Martie este luna comediei la Warner TV, cu filme în care joacă actori precum Robin Williams, Chevy Chase, Bill Murray

Serile de luni din martie vor sta sub semnul comediei la Warner TV, care va difuza, după ora 20:00, filme cu peripeții amuzante pentru întreaga familie, conform unui comunicat remis Apropo.

Seria va debuta pe 7 martie, cu lungmetrajul „Cei trei Ninja lovesc din nou/ 3 Ninjas Kick Back” (1994), regizat de Charles T. Kanganis.

Continuarea „3 Ninjas”, singura adaptată în joc video, are în centru frații Douglas, instruiți în artele marțiale, care se confruntă cu dușmanii bunicului lor, fost campion, în timpul unei călătorii în Japonia pentru a livra un pumnal neprețuit și pentru a participa la un turneu. Din distribuție fac parte Max Elliott Slade, Sean Fox, J. Evan Bonifant și Victor Wong.

Robin Williams își duce familia într-o „Excursie cu surprize” plină de învățăminte. Filmul „RV” (2006) va fi difuzat pe 14 martie și prezintă călătoria prin Colorado a disfuncționalei familii Munro.

Pentru a-și scoate copiii adolescenți din starea de apatie și pentru a redeveni o familie unită, tatăl decide că o călătorie cu rulota este exact ce trebuie. Pe drum, ei au parte de experiențe periculoase și amuzante, care îi readuc împreună.

Cheryl Hines, JoJo, Josh Hutcherson, Kristin Chenoweth, Jeff Daniels și Will Arnett completează distribuția filmului regizat de Barry Sonnenfeld.

Comedia irlandeză „În sănătatea lui Ned/ Waking Ned” (1998), regizată de Kirk Jones, va fi difuzată pe 21 martie. Un sat întreg, la fel ca o lume întreagă, visează să câștige la loterie. Ned Devine reușește, însă moare din cauza șocului. Toți consătenii se hotărăsc să îl „țină în viață” pentru a lua banii câștigați.

Din distribuția filmului nominalizat la premiile BAFTA, ale Sindicatelor actorilor și producătorilor americani fac parte Ian Bannen, David Kelly, Fionnula Flanagan și James Nesbitt.

„Pădurea snobilor/ Caddyshack” (SUA, 1980) va fi difuzat pe 28 martie. În clubul Bushwood, unde sunt acceptate doar persoane foarte importante, debandada și nebunia sunt prezente în bucătăria restaurantului, dar și pe terenul de golf și în rândul oaspeților.

Chevy Chase interpretează rolul unui jucător de golf, excentric și afemeiat, Rodney Dangerfield este un mahăr cu apucături ce lasă de dorit, Ted Knight este un afacerist cu dorința de a fi fair play, Michael O’Keefe joacă rolul unui cărăuș de echipamente de golf care vrea să ajungă cineva, iar Cindy Morgan este femeia de moravuri ușoare și face tot posibilul să își păstreze reputația proastă.

Distribuția este completată de Bill Murray, care, din postul de îngrijitor al pajiștilor, încearcă toate variantele pentru a scăpa de un hârciog, și el personaj în film, pe nume Mr. Gopher.

Foto: Warner Media

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt, Clint Eastwood și Jack Nicholson, protagoniști în thrillerele de vineri, la Warner TV, în februarie