Martina Hingis și-a bătut soțul cu ajutorul mamei ei

De: Gabriela Voicu / 27.09.2013, 16:30
Martina Hingis și-a bătut soțul cu ajutorul mamei ei
Francezul Thibault Hutin, soțul fostei tenismene Martinei Hingis, a alertat poliția pentru că ar fi fost bătut de soția sa și de mama acesteia.

Francezul Thibault Hutin, care practică echitația și este soțul fostei tenismene Martinei Hingis, a alertat poliția pentru că ar fi fost bătut de soția sa și de mama acesteia, a scris, miercuri, cotidianul elvețian Blick. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Incidentul a avut loc la domiciul cuplului, situat în orașul Feusisberg. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliției din cantonul Schwytz. 

Thibault Hutin, în vârstă de 26 de ani, nu a depus plângere la poliție, dar o poate face în termen de 30 de zile. Conform Blick, Hutin a fost agresat de soția sa și de soacra sa, Melanie Molitor, care „l-au bătut și l-au zgâriat”.

Thibault  și Martina

„Am fost educat să nu lovesc femeile. Am fost nevoit să mă apăr. Au vrut să mă omoare. Sunt șocat, nu am crezut că se poate ajunge atât de departe”, a spus Hutin.

Thibault Hutin locuiește provizoriu la un hotel, iar Martina Hingis nu a putut fi contactată. Fosta sportivă, în vârstă de 32 de ani, este căsătorită cu Hutin din decembrie 2010. Tânărul susține că ea l-ar fi înșelat de cel puțin două ori.