Martina Stoessel – Despre schimbările din “Violetta” (sezonul 2)

Apropo.ro / 19.10.2013, 08:00
Martina Stoessel – Despre schimbările din “Violetta” (sezonul 2)
Actriţa de origine argentiniană ne dezvăluie ultimele bârfe şi ştiri despre al doilea sezon din “Violetta”, care va începe azi la Disney Channel.

– Bună Martina! Felicitări pentru succesul pe care îl ai cu “Violetta”…

Mulţumesc mult! Mă simt atât de bine filmând serialul şi nu îmi vine să cred că are atât de mult succes. Nu ne-am imaginat niciodată că “Violetta” va fi atât de popular, dar este un sentiment minunat să ştii că oamenilor din întreaga lume le place. Îmi trăiesc visul!

 

– Ce îţi place cel mai mult la personajul tău, Violetta?

Mă simt incredibil de norocoasă că primul personaj pe care îl joc în televiziune este unul precum Violetta. Este grozav, deoarece este o persoană atât de interesantă. Am învăţat multe lucruri interpretând acest rol. Violetta este genul de fată care este foarte sensibilă şi face tot ce poate pentru a-i ajuta pe cei din jur, inclusiv pe cei care se poartă urât cu ea. Violetta este întotdeauna bună, exact cum îmi doresc să fiu şi eu în viaţa reală.

– ”Violetta” este difuzat peste tot în lume! Cum e să fii faimos?

Sunt foarte recunoscătoare să fiu în această postură, valorific şi apreciez tot! E incredibil. Îmi trăiesc visul!

– Care este cel mai interesant lucru pe care îl faci de când joci în acest serial?

 Sunt foarte norocoasă că am avut şansa să călătoresc în lume, datorită serialului. Am vizitat multe ţări diferite, inclusiv o recentă excursie în Italia, Spania şi Franţa. Să vedem fanii din toată lumea bucurându-se de serial este complet ireal, dar foarte, foarte cool. Fanii sunt uimitori!

– Ai văzut show-ul în ţările în care ai fost?

 Serialul este dublat în multe limbi diferite, ceea ce este emoţionant. Am cunoscut-o pe fată care interpretează vocea Violettei în Italia, a fost foarte amuzant. Iubesc să am experienţe noi, deci a fost foarte cool să o cunosc pe ea, dar şi pe fanii italieni.

– Ce preferi: cântatul, dansul sau actoria?

 Cântatul. Categoric! Nici nu trebuie să mă gândesc la asta.

– De ce cântatul?

 Pur şi simplu îl iubesc! Iubesc să mă joc şi să dansez pe un cântec- să generez sentimente şi emoţii. Ştii momentul acela când eşti pe scenă şi simţi cu adevărat povestea cântecului? Asta iubesc să fac. Iubesc să pun multă energie într-un cântec, astfel încât povestea lui să ajungă la inimile publicului.

– Sună că şi când ţi-ar plăcea să cânţi melodii romantice…

 Ştii ceva? Întotdeauna mă surprind apelând la muzică pentru a-mi exprima emoţiile. Dacă sunt tristă, primul lucru pe care îl fac este să cânt. Dacă sunt fericită, primul lucru pe care îl fac este să cânt. Consider că actul de a cânta mă face o persoană completă. Cântatul este grozav!

– Care a fost cea mai mare glumă sau cel mai jenant moment de la filmări?

 De multe ori când le spun oamenilor mici anecdote despre farse sau glume din timpul filmărilor nu li se pare amuzant, deoarece trebuie să fii acolo pentru a înţelege cu adevărat. Dar va voi spune un singur lucru: întotdeauna râdem, iar râsul este foarte contagios.

– De câte ori chicoteşti la filmări?

 Tot timpul! Cineva începe să radă, iar apoi începem toţi. La sfârşit toţi râdem şi nu ne mai putem opri. Chicotelile sunt un coşmar! Sunt scene în serial când Violetta se hlizeşte, iar multă lume crede că joc – de fapt, se întâmplă ceva haios în spatele camerelor de filmă. De obicei râd pe bune.

– Cât de tare v-aţi distrat la filmările celui de-al doilea sezon?

 Ne-am distrat foarte mult. Primul sezon ne-a adus mari satisfacţii, dar al doilea a fost şi mai plăcut, deoarece suntem că o mare familie la filmări. Este emoţionant, mai ales că acum îi cunosc pe toţi din echipă aşa bine.