Martina Stoessel, într-un film de lung metraj despre Violetta

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2015, 09:44
Martina Stoessel, într-un film de lung metraj despre Violetta
Disney a anunţat astăzi începerea producţiei „Tini – El Gran Cambio de Violetta”.

Noul film de lung metraj o va avea ca protagonistă pe tânăra senzaţie şi artista care a semnat recent cu casa de discuri Hollywood Records, Martina „Tini” Stoessel, care a interpretat rolul principal în serialul de mare succes la nivel mondial realizat de Disney Channel „Violetta”.

 

Filmările vor începe în această toamnă într-o locaţie din Italia, filmul fiind produs de Gloriamundi, urmând apoi să fie lansat în sălile de cinema începând cu primăvara anului 2016 în întreaga lume.

 

Tini comentează: „Sunt foarte entuziasmată să am parte de experienţa realizarii unui film de lung metraj şi să pot face pasul următor în cariera mea de actriţă alături de Disney, participând la un astfel de proiect captivant”.

Alături de Tini vor apărea câţiva colegi din echipa de distribuţie printre care actorul mexican Jorge Blanco în rolul iubitului ei Leon, actriţele argentiniene Mercedes Lambre în rolul surorii vitrege Ludmila şi Maria Clara Alonso în rolul lui Angie. În plus, fanii vor mai putea vedea o mulţime de noi actori talentaţi internaţionali.